Doi români prinși în Anglia după ce au furat o sumă mare de bani. Cum a avut loc jaful


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 14:07
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 13:34
Categorie: Stiri Diverse
politie

Doi români au fost prinși încercând să părăsească Marea Britanie, după ce au furat o sumă de 35.000 de lire sterline de la mai multe bancomate.

Cei doi au fost găsiți vinovați miercuri, după ce au aruncat în aer mai multe bancomate din Marea Britanie, informează Kent Online.

Potrivit autorităților engleze, bărbații ar fi venit în Anglia pe motiv că voiau să cumpere dube.

„Nu ați venit aici pentru a cumpăra dube, ci pentru a arunca bancomatele în aer, ca să furați banii”, a precizat judecătorul care s-a ocupat de cazul lor.

Unul dintre bărbați a negat că ar fi implicat în jafuri, însă celălalt și-a recunoscut faptele. A declarat, in schimb, că nu a folosit niciun fel de explozibil.

De asemenea, cel care și-a recunoscut vina, a mai adăugat că ar fi fost convins de mai mulți escroci, pe numele Sanu, Meesha și Indianul să ia parte la aceste acțiuni.

În urma unei investigații s-au descoperit mesaje între cei doi, care se refereau la materialele explozibile folosite de ei, însă, pentru a se apăra, unul dintre ei a susținut că textele se refereau la o intervenție chirurgicală a amantei sale.

Cei doi au fost găsiți vinovați și urmează să-și afle sentința vineri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Kent Online

VIDEO PROTVPLUS.RO