Concurs de sănii, în Rusia. Cei mai mulţi concurenţi le-au transformat în tancuri


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2019 10:23
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019 09:03
Categorie: Stiri Diverse

O trambulină pentru sporturi de iarnă, într-un parc din Moscova, a devenit ... derdeluș pentru cele mai trăznite sănii care pot fi imaginate. A fost festivalul denumit, războinic, Bătălia săniilor. De fapt un prilej de amuzament și distracție.

Unele dintre echipaje s-au dat pe derdeluș cu ... tancuri și blindate. Au ținut să onoreze, astfel, "Ziua apărătorilor pământului strămoșesc", o sărbătoare patriotică ce marchează infintarea Armatei roşii. Victoria va fi a noastră - a fost lozinca scrisă pe un ... blindaj! Pentru alţii, însă, nu a fost o bătălie tocmai glorioasă.

Alţi au fost mult mai creativi, când şi-au decorat săniile. Iulia Kuznețova s-a inspirat din benzile desenate. A avut o echipă numeroasă, familia şi prietenii... care au purat-o spre victorie.

"Astăzi suntem Asterix şi Obelix, am adus cu noi un berbece. Ne dăm cu el pe derdeluş apoi vom încerca să-i zdrobim pe romani. Cu siguranţă îi facem praf!
"
Iulia a participat deja la a doua ediţie a festivalului "Bătălia săniilor" din cel şase de până acum

Echipajele sunt formate din cel puţin 2 persoane şi maxim 5. Pentru a lua parte la concurs trebuie să le prezinte organizatorilor, în avans designul saniei.

Juriul alege câştigătorii după mai multe criterii - originalitatea soluţiei constructive, creativitatea costumelor şi distanţa parcursă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Momentul în care mai mulți polițiști au folosit scuturile pe post de sanie
Muzeul în aer liber din România unde vă puteți plimba cu sania trasă de cai
Incredibila aventură a americanului care a traversat Antarctica fără niciun ajutor
VIDEO PROTVPLUS.RO