Cinematografele drive-in, o nouă soluție pentru petrecăreți. Modul inedit în care a avut loc o reprezentație de circ

29-05-2020 08:02


Cinematografele drive-in se înmulţesc în aceste vremuri de relaxare precaută, pentru că teama de răspândire a noului virus rămâne.

Tot așa au loc acum concerte, slujbe religioase şi chiar nunţi. Dar, mai nou, doritorii sunt invitați la circ și la discotecă, organizate după același model.

Fără arenă și fără cort, așa a avut loc prima reprezentație a artiștilor de la un circ din Germania. Spectacolul, de tip drive-in, a fost organizat într-un orășel din vestul țării. Publicul a stat confortabil în mașini și, pentru că toată lumea să se bucure din plin de show, cascadoriile și momentele vesele au putut fi urmărite și pe un ecran de mari dimensiuni, iar pentru sunet a fost folosit radioul din fiecare autoturism.

Reporter: „V-a plăcut?”

Femeie: „Da! A fost un spectacol grozav. Am scos capul pe geam și n-am pierdut nimic. Cascadoriile cu motociclete au fost cele mai tari momente și am fost aproape. Minunat!"

Spectacolul cu 15 artiști, care a inclus și momente muzicale, a durat 70 de minute, iar prețul unui bilet pentru o mașină a fost de 39 de euro. Dacă vă întrebați în ce măsură a cuprins magia circului o parcare plină cu autoturisme, protagoniștii show-ului cred că au reușit să captiveze publicul.

Talina Scholl, artist: „Eu cred că oamenii s-au distrat. Chiar și din mașină, au intrat în atmosfera unui spectacol de circ și noi asta ne-am dorit."

La o reprezentație pot participa maximum patru sute de mașini, pentru că și în cazul circului în stil drive-in, regula de bază rămâne respectarea distanței de siguranță.

Ștefan Ballack, organizator: „Chiar suntem copleșiți de reacțiile pozitive pe care le-am primit. Plănuim să extindem reprezentațiile și poate chiar să le ținem îi în alte orașe."

Tot în Germania a apărut și discoteca drive-in, la inițiativa unui cuplu de tineri. Un DJ mixează, iar petrecăreții dansează cum pot, pe banchetele mașinilor. Uralele sunt înlocuite de claxoane, iar brichetele aprinse, de lanternele telefoanelor mobile.

Mușteriu cu baterie: „Eu sunt șofer de camion și m-am gândit să folosesc o baterie de camion. Durează mai mult și așa îmi protejez bateria de la mașină. Nu trebuie să pornesc motorul cât stau aici."

Torge Oehlrich, inițiator: „E singură opțiune pe care o avem acum, dar chiar și așa, cred că atmosfera e grozavă."

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57