Ce s-a întâmplat cu "fetiţa-Mowgli" din Rusia, care la 3 ani a rezistat în pădure, printre fiare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 15:58
Categorie: Stiri Diverse
Karina Cikitova

Karina Cikitova, o fetiţă din Rusia care devenit celebră după ce a supravieţuit vreme de 2 săptămâni în sălbăticie, în Siberia, este pe cale să devină o balerină de succes.

Karina Cikitova, care va împlini în curând nouă ani, a devenit eleva unei şcoli speciale de balet din Yakuţk şi este considerată o tânără speranţă a baletului rusesc, scrie Siberian Times. Copila a reuşit peste trauma trăită în la vârsta de 3 ani, când s-a rătăcit într-o pădure plină de urşi şi lupi vreme de două săptămâni. În primele zile a apărat-o câinele ei, care a plecat apoi să aducă ajutor, dar nu a mai găsit drumul înapoi.

În cele din urmă, echipele de salvare au găsit urmele fetiţei şi au descoperit-o lângă un părâu, unde rezistase mâncând doar fructe de pădure, atacată constant de ţânţari şi cu teama că va fi atacată de animale sălbatice.

Povestea micuţei a devenit celebră, Karina fiind botezată de presa rusă „fetiţa Mowgli”. A devenit şi subiectul unei cărţi pentru copii iar în regiunea Saha din Siberia, unde trăiesc părinţii ei, i-a fost ridicată şi o statuie. Copila spune că îşi doreşte însă doar să devină o balerină celebră.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Siberian Times

VIDEO PROTVPLUS.RO