Un ”călător în timp” susține că a vizitat orașul Las Vegas în anul 2120. Imaginile prezentate


Ultimul update: Sambata 29 Decembrie 2018 14:23
Sursa: indy100.com
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 14:10
Categorie: Stiri Diverse
calator

Un tânăr care se prezintă a fi călător în timp susține că a călătorit în viitor și a făcut publice imagini cu orașul Las Vegas din anul 2120.

Noah a devenit cunoscut în întreaga lume la începutul acestui ani, după ce a trecut testele unui detector de minciuni atunci când a vorbit despre escapadele sale în timp.

Tânărul a revenit cu un nou clip, în care susține că tocmai s-a întors dintr-o ”misiune nereușită” și că-și dorește să ”răspândească adevărul” despre realitatea care stă în spatele călătoriilor în timp.

Noah susține că a făcut două opriri, una în 2060 și o altă oprire în anul 2120, unde a filmat un material pentru o misiune secretă. La finalul clipului, acesta a scos telefonul și a arătat imagini din viitor, respectiv anul 2120, din Las Vegas.

Acești nori roșii reprezintă încălzirea globală. Va avea un impact puternic în viitor, o puteți vedea peste tot. Îmi amintesc că era extrem de cald, dar sunt sigur că oamenii vor lucra în privința asta pe viitor”, spune Noah, în timp ce prezintă imaginile.

Mulți utilizatori, însă, l-au acuzat că ar minți, deoarece în clip apar oameni care folosesc telefoane mobile, aceștia susținând că, cel mai probabil, acestea vor dispărea în viitor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: indy100.com

VIDEO PROTVPLUS.RO