Bărbat arestat în timpul unui concert Metallica. Ce a putut face

Dată publicare: 10-08-2017 21:38
Dată actualizare: 14-08-2017 16:19
Sursa: ABC15


Fani Metallica

Un bărbat a fost arestat în timpul unui concert al trupei Metallica, după ce a fost acuzat că ar fi urinat pe o familie care venise să asiste la concert.

Printre „victimele” acţiunii bărbatului s-ar număra și fetița cuplului, de numai 10 ani. Incidentul s-a produs în Statele Unite ale Americii.

Conform relatărilor familiei reclamante aceștia povestesc că așteptau cu nerăbdare începerea concertului trupei lor preferate, Metallica, atunci când „am simțit un lichid cald care ni se prelingea pe spate și pe picioare”, notează jurnaliștii de la ABC15.

Imediat după aceea, aceștia s-au întors și l-au surprins pe bărbat în timp ce ar fi comis indecența de-a se urina chiar în spatele lor. Familia i-a cerut explicații bărbatului, explicându-i că de față este și un copil, însă cel acuzat a ridicat nestingherit din umeri.

Familia a reclamat imediat incidentul angajaților stadionului unde urma să aibă loc concertul. La scurtă vreme, bărbatul acuzat a fost arestat, urmând să se prezinte în fața judecătorilor pentru expunere indecentă în public și comportament inadecvat.

Sursa: ABC15, Access Hollywood


VIDEO PROTVPLUS.RO