Cristina Bălan, despre lupta cu depresia: ”Mi s-a propus să-mi omor copiii”

Dată publicare: 21-04-2018 17:34
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


cristina balan

Cântăreața Cristina Bălan a făcut mărturisiri tulburătoare în cadrul campaniei Știrile PRO TV ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

Aceasta i-a mărturisit Elenei Lasconi că a început să aibă probleme emoționale în momentul în care medicii i-au spus că există suspiciunea ca unul dintre gemenii ei să aibă sindrom Down și i-au recomandat să facă avort.

”Tind să cred că s-a întâmplat în momentul în care mi s-a propus să-mi omor copiii. Ăla a fost pentru mine un declick foarte nasol, pentru că atunci când mi s-a pus în vedere că există o suspiciune de sindrom Down la unul din gemeni. Se propune avortul medicinal, care în teorie sună foarte bine. Medicinal sună curat, dar înseamnă să ţi se provoace o naştere normală şi copiii să fie lăsaţi să moară. Conştientizând toată treaba asta pur şi simlu mi s-a pus aşa un întuneric. Aveam şi eu o burtică de gravidă, aveam doi copii care mişcau, aveau nume”, a spus Cristina.

De asemenea, ea a dezvăluit prin ce a trecut atunci când a participat la Vocea României, în 2015, concurs pe care l-a și câștigat.

Urmăriți dezvăluirile integrale făcute de Cristina Bălan pentru campania Elenei Lasconi ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, luni, la Știrile PRO TV de la ora 17:00.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV