Viața lui Andrei, diagnosticat cu tulburare bipolară: ”M-am dezbrăcat și am început să alerg pe stradă”

Dată publicare: 19-04-2018 15:24
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Andrei are 41 de ani. S-a născut în Hunedoara într-o familie de intelectuali. A trecut prin multe episoade depresive, cărora nu le-a dat atenţie până când a ajuns să fie diagnosticat cu tulburare bipolară.

Andrei a făcut mărturisiri tulburătoare în cadrul campaniei Știrile PRO TV "Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului".

”Totul a culminat cu o eliberare a mea de orice fel de rușine. M-am dezbrăcat de haine și am început să alerg pe o stradă principală, pe contrasens, încercând să sar peste mașinile care veneau din față. Știam eu că dacă ating o anumită viteză în sprint cumva pot să sar peste o mașină care vine cu viteză”, spune Andrei.

1% din populaţia globului e afectată de această boală care a atras atenţia publicului mai ales când a fost asociată cu nume sonore: Mariah Carey, Van Damme, Jim Carey, Catherine Zeta Johns, Mel Gibson , Amy Winehouse, Kurt Cobaine şi mulţi alţii.

Povestea integrală a lui Andrei o puteți urmări, vineri, în cadrul campaniei Știrile PRO TV ”Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului", la Știrile PRO TV de la ora 17:00.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!