Lectura: "sportul" preferat in vacanta

×
Codul embed a fost copiat

Oferta verii este generoasa: de la romane cu intriga politista, pana la carti de calatorii, fictiuni despre vampiri ori ghiduri pline de ironie despre gandirea "pe dos". Recomandari de vacanta: criticul Dan C. Mihailescu, omul care aduce cartea la ProTV.

Despre ultima carte a lui Mircea Cartarescu se vorbeste mult si la targurile de carte sau in librarii. Aceasta pentru ca aproape egaleaza succesul volumului "De ce iubim femeile".

Mircea Cartarescu, scriitor: "Cred ca o carte buna se poate citi oricind. "Frumoasele straine" ar merge pentru o vacanta, chiar pentru luat la pescuit sau pentru luat pe plaja, pentru ca este o carte mai stenica, mai luminoasa."

Alta gama de vacanta, extrem de bine vanduta: seria de trei romane suedeze, captivante prin intriga si personaje.

Stieg Larson, autorul suedez enigmatic si care a murit inainte de a-si vedea cartea publicata: trilogia Millenium a fost un succes enorm,pentru ca este o carte de care nu te poti desprinde.

Citește și
Bookfest
Albumele pentru cei mici, printre cele mai vandute la Bookfest
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

In aceeasi "familie" de romane pe care nu le poti lasa din mana este si "Printesa gheturilor", un prim volum dintr-o saga suedeza, ori "Explozie in Stockholm", alt cap de serie pentru impatimitii genului.

Cristian Teodorescu, "Medgidia orasul de apoi", un roman alcatuit din 150 de povestiri scurte, care pot fi citite si independent dar impreuna alcatuiesc un roman foarte, foarte interesant despre istoria unui mic orasel de provincie in care se reflecta de fapt toata istoria intregii Romanii.

Daca aceste antidepresive perfecte isi vor gasi loc in bagajul de vacanta, vor aduce, categoric, rasfat intelectual dar si relaxare.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Adio carte de bucate! La moda sunt blogurile culinare
Adio carte de bucate! La moda sunt blogurile culinare

Cu putina imaginatie, oricine poate gati sanatos si nonconformist.
De exemplu, cartofii prajitii pot fi detronati de cei preparati cu soia la gratar. Iar pilaful are un gust inedit cu ghimbir si scortisoara.

Albumele pentru cei mici, printre cele mai vandute la Bookfest
Albumele pentru cei mici, printre cele mai vandute la Bookfest

Nu trebuie sa stii sa citesti ca sa primesti in dar carti. Pe asta se bazeaza si editurile care, parca mai mult ca niciodata, au iesit pe piata cu albume chiar si pentru copiii care inca merg de-a busilea.

Targ de carte cu reduceri pe canicula. Preturi mai mici cu 70%
Targ de carte cu reduceri pe canicula. Preturi mai mici cu 70%

UPDATE: 50 de lansari pe zi, reduceri substantiale si pret unic, indiferent de volum. Iata cum incearca editurile sa-i atraga pe romani la Targul de carte din Bucuresti.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.