Clipe de groaza pentru o vanzatoare din Alba Iulia. S-a trezit amenintata cu un cutit de un individ

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02

Cu fata acoperita, barbatul care a amenintat-o cu un cutit, i-a cerut incasarile. Lipsita de orice aparare, femeia i-a dat rapid cei 1.000 de lei pe care ii avea, si in final a respirat usurata ca a scapat cu viata.

Pana la aceasta ora, hotul nu a fost inca prins, iar imaginile de pe camera de supraveghere a magazinului nu ii vor ajuta prea mult pe anchetatori, pentru ca individul avea fata acoperita cu o cagula. Oamenii legii se bizuie, insa, pe amprentele prelevate la fata locului. Vanzatoarea povesteste ca individul a urmarit momentul in care in magazin nu mai era niciun client si a actionat. Dupa ce a plecat cu banii, vanzatoarea, inca in stare de soc, a iesit in strada, cerand disperata ajutor, iar o trecatoare a anuntat politia.

Atacul a fost dat ieri dupa-amiaza, putin dupa ora 16.00. Magazinul este situat intr-un cartier linistit din oras, intr-o zona nu foarte circulata. Probabil, pe lipsa martorilor a mizat si hotul. A fost zarit, totusi, in fuga de o trecatoare insa femeia n-a retinut mare lucru.

Dupa ce au luat amprente si au stat de vorba cu vanzatoarea si trecatoarea care a sunat la 112, criminalistii incearca sa contureze un cerc de suspecti. Tot ce isi aminteste vanzatoarea despre atacator este ca purta pantaloni si o geaca de culoare albastra.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO