IMAGINI SOCANTE! Caine otravit de oameni fara suflet!

Ultima actualizare: 10-10-2012 02:56
Caine otravit

Nepasare, neglijenta din partea autoritatilor, porniri animalice ale unor oameni dotati cu "sentimente" si gandire? Imaginile alaturate demonstreaza cat de inapoiati pot fi unii semeni ai nostri...

... demonstreaza cat de limitati si orbiti, sau cat de mare este frustrarea unor oameni care nu stiu sa-si impuna autoritatea decat in fata unor biete animale.

Fotografiile au fost trimise de Adriana, un utilizator al www.stirileprotv.ro, care declara: "Sa vezi pe strazi vietati neajutorate, care au fost otravite e un lucru socant pentru o parte dintre noi. Mai multi cetateni ai orasului Targu Neamt au sesizat asociatiei de protectie a animalelor(asociatie nou constituita) faptul ca serviciile de salubritate au ridicat din oras mai multe patrupede moarte. Numai din curtea Judecatoriei Targu Neamt au fost luate patru cadavre. S-au miscat repede autoritatile si nu am avut timp sa adunam dovezi. Dar pe o zi mai tarziu un nou cadavru era in parcul central situat chiar langa Casa de Cultura. Imprejurul lui erau cateva hartii roz cu bucatele de parizer colorate, credem noi, cu furadan dupa cum arata. Mentionez ca aceasta substanta este foarte toxica fiind interzisa in unele tari europene. Poate ca unora nu le pasa de bietele necuvantatoare care mor in chinuri groaznice, dar poate ca macar pentru trecatorii aflati in zona sa isi faca griji autoritatile locale, intrucat asa cum noi am ridicat acele hartii cu otrava, le putea ridica orice copil care s-ar fi jucat in parc cu zapada, orice cetatean care ar fi trecut prin zona."

O lege care poate sa ii trimita la inchisoare exista deja, trebuie insa ca ceilalti cetateni sa denunte faptasul pentru ca acesta sa plateasca.
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO