"Jos palaria!". Revolutia bunului simt si a responsabilitatii

Ultima actualizare: 11-10-2012 04:04
Jos palaria!

 “Jos palaria!” este o noua campanie marca Pro Tv care, dupa ce face bilantul celor doua decenii post decembriste, propune acum o alta revolutie: cea a responsabilitatii si a respectului reciproc.

 

Intra pe site-ul campaniei "Jos palaria"!

“Jos palaria” indeamna la redescoperirea valorilor, a tuturor lucrurilor simple si bune din jurul nostru. “Jos palaria” este revolutia bunului simt si a responsabilitatii, a seriozitatii si a modelelor de urmat.

Dupa doua decenii de la Revolutie, Romania merita si trebuie sa iasa din interminabila tranzitie in care s-a zbatut. A sosit vremea ca romanii sa se regaseasca pe ei insisi si sa reinvete respectul fata de celalalt. Tocmai de aceea, Pro Tv ii invita pe toti romanii sa-si scoata palaria in fata celor care pariaza pe modestie si bun simt. 

Pentru ca uneori poate deveni greu ca din multitudinea de alegeri disponibile zilnic sa o iei pe cea buna, merita sa ne dam “Jos palaria!” in fata tuturor celor care stiu sa ia decizia corecta, in fata celor care-si pun aceasta problema, care se opresc putin in tot acest iures al vietii cotidiene si cauta solutia cea mai buna. Merita respect toti oamenii simpli care nu fac neaparat fapte marete, dar care gasesc totusi forta si rabdarea de a face ceea ce trebuie, ceea ce-i indeamna bunul simt.

Prin reportajele pe care le va difuza in cadrul Stirilor, ProTv ii invita pe telespectatori sa-i cunoasca si, de ce nu, sa ia exemplu de la toti romanii in fata carora merita sa spunem “Jos palaria!”

Intrebata care sunt oamenii in fata carora si-ar scoate oricand palaria, Andreea Esca raspunde fara ezitare: “In fata medicilor exceptionali, carora le pasa de pacienti, a profesorilor care te fac sa te indragostesti de scoala, a pilotilor care au taria sa infrunte orice pericole, a marilor actori care ne fac viata mai frumoasa si in general in fata oamenilor talentati care ne incinta, in fata mamelor care educa frumos copii, in fata celor care nu arunca mizeria din masina pe geam, a celor care nu-mi fumeaza un trabuc in nas la restaurant, si mai ales in fata oamenilor care raman cu picioarele pe pamint, oricit de MARI ar fi.” 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO