“Jos palaria”, cu romani de succes din afara tarii, la ProTV International

Ultima actualizare: 09-10-2012 10:26
Monica Dascalu

Monica Dascalu ii invita pe romanii stabiliti in strainatate sa ia parte la campania „Jos palaria”, care, din acest weekend, devine... internationala!

Intra pe site-ul campaniei "Jos Palaria"!

In fiecare sambata, de la ora 17.20, prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 17.00 si a emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu” le prezinta telespectatorilor ProTv International o multime de story-uri si tot atatea motive sa fie mandri ca sunt romani, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.


Fiecare saptamana va insemna la ProTV International o noua poveste de viata, un alt nume romanesc de care se leaga o reusita dincolo de granitele Romaniei si un alt exemplu pozitiv prin care traditiile si obiceiurile romanesti sunt pastrate si promovate in societati diferite.

„Indiferent de tarile in care traiesc, romanii simt, iubesc si gandesc romaneste. Toti cei care reusesc sa devina repere sociale in afara tarii noastre merita consideratia noastra si un adevarat 'Jos palaria!'", spune Monica Dascalu, care acum, in timpul verii, a parasit studioul emisiunii si a filmat afara, in parc, pentru noul proiect „Jos palaria”.

Marinela Aldea, profesor de limba romana in Finlanda, care ii invata pe finlandezi poezii scrise de Mihai Eminescu, Alex Radu care a fost admis la 12 universitati de prestigiu din America si a ales sa studieze la Harvard, Livia Nita Bonansea care face design de avioane in Italia sau Dora Fulea care promoveaza Romania prin agentia de turism pe care a deschis-o in SUA, sunt doar cativa dintre cei care vor fi prezentati de Monica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO