Romanii sunt provocati sa raspunda la intrebarea: De ce iubesc Romania?

Ultima actualizare: 20-10-2012 05:56
De ce iubesc Romania

De la sublim, la grotesc, intre derizoriu si exceptional, Romania este o continua provocare. Dar este provocarea noastra, a tuturor romanilor.

Oricat de greu ar fi, tot mai bine e acasa si oricate tari am colinda, Romania e locul pe care-l purtam in suflet. Anul acesta, la 16 ani de ProTv, romanii sunt provocati sa demonstreze ca au curajul de a iubi aceasta tara, cu bune si rele.

Pentru ca declaratiile lor sa ajunga in fata intregii lumi, ei au la dispozitie trei mijloace prin care se pot face auziti: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro gasesc aplicatia prin care isi pot face profil de roman.

Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmarite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Lansata luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici sa-si declare sentimentele pentru tara natala.

De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mandri ca este roman, realizand, cu ajutorul aplicatiei speciale, „profilul de roman”, pe care il pot ulterior incarca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai putin de 3,8 milioane de romani au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicata campaniei De ce iubesc Romania?, fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc Romania atat vedete precum Pavel Bartos, Horia Brenciu sau Jojo, cat si oameni obisnuiti, patrioti convinsi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO