Ce produse NU ar manca sub nicio forma angajatii de la fast-food. Cum sunt preparate meniurile
Cele mai bune sfaturi in materie de meniu pot fi date chiar de angajatii sau fosti anagajati ai restaurantelor. Ei stiu cel mai bine cum este preparata mancarea si ce produse ar trebui evitate.
Potrivit Business Insider, o discutie de acest subiect a avut loc pe forumul Reddit, unde mai multi fosti angajati ai unor restaurante au raspuns la intrebarile clientilor si au spus ce produse NU ar manca sub nicio forma.
Spre exemplu, de la Subway, ar fi de evitat sandvisul cu crab. Fosti angajati de la acest local au precizat ca acest produs contine mai mult maioneza decat carne de crab.
Nici friptura nu este recomandata. “Este carne congelata, pe care trebuie s-o spargi in bucati cu mainile, ca sa o poti prepara”, spune un anagajat.
La McDonalds, mai “dubios” este McRib, care arata acceptabil abia dupa ce i se pune cat mai mult sos. “Parca nu ar fi carne, pare mai curand gunoi”, declara un fost lucrator.
Nici Filet-O-Fish nu este asa de sanatos cum pare. In plus, costa foarte mult pentru ce contine: “o bucatica de carne de peste si un sos scarbos, ieftin”.
Si Big Mac pare sa fie o pacaleala, sustin fostii angajati. Contine aceeasi cantitate de carne ca un dublu cheeseburger, dar mai putina branza, prin urmare mai bine cumparati un dublu cheeseburger.
Nici Burger King nu scapa fara critici. Sandvisurile cu peste nu sunt recomandate.
Cineva care a lucrat aici sustine ca sunt preparate intr-un mod revoltator: este folosit un ulei vechi de peste o saptamana, in care au fost prajiti mai intai cartofi, apoi carne de pui.
Pentru vegetarienii care cumpara burgerul vegetal de la Burger King, angajatii au o veste proasta: burgerul este rumenit deseori pe acelasi gratar pe care s-a preparat carnea.