Ce contin in realitate produsele vandute drept "nuggets de pui". Avertismentul specialistilor
Mai multi cercetatori au vrut sa afle ce contin in realitate produsele vandute in restaurantele fast-food drept “nuggets” de pui.
Specialisti de la Universitatea din Mississippi si de la Baptist Medical Center au analizat produse de la doua lanturi de fast-food din SUA, carora le pastreaza anonimatul.
Rezultatele testelor au fost, din pacate, mult sub asteptari.
La primul restaurant, nuggets contineau 50% muschi scheletic compus in mare masura din grasime, cu vase de sange si nervi, precizeaza cercetatorul Richard deShazo.
La al doilea restaurant, bucatile de pui contineau 40% muschi scheletic, grasime, dar si oase.
In concluzie, componenta principala nu era carnea de pui, asa cum sustineau reprezentantii celor doua restaurante.
Citeste si: Liber la calatorii in SUA. Cand va ridica America vizele pentru cetatenii romani
Paradisul imigrantilor. Tarile care angajeaza straini si unde se castiga cel mai bine