SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Elevii au sustinut proba la MATEMATICA. SUBIECTELE care au picat

×
Codul embed a fost copiat

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Elevii au sustinut azi proba la MATEMATICA. Dupa aceasta proba mai urmeaza proba la alegere a profilului si specializarii.

UPDATE 11:15 Au aparut subiectele la matematica, profilul real si tehnologic. Sursa foto: Adevarul.

Matematica Subiecte Real:

Citește și
BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE
SUBIECTE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării
  

Matematica Barem Real:

Matematica Subiecte Tehnologic:

Matematica Barem Tehnologic:

Matematica Subiecte Stiintele Naturii:

Matematica Barem Stiintele Naturii:

Matematica Subiecte Pedagogic:

Matematica Barem Pedagogic:

UPDATE La liceul Dimitrie Gusti din Capitala, candidatii au inceput sa iasa imediat dupa terminarea timpului minim obligatoriu de rezolvare a exercitiilor, adica dupa o ora si jumatate. Matematica pare sa fi fost o adevarata povara pentru cei mai multi dintre ei.

Cei care au dat proba obligatorie la istorie au iesit mult mai optimisti, dar fiecare a inteles ce a putut din cerinta.

Se schimba total registrul la Colegiul National Gheorghe Lazar din Capitala, unde singura problema a elevilor este daca nota pe care o vor lua va fi 9.50 sau 10. Pentru ei, matematica e o bucurie.

Tanara: "A fost foarte usor si sper sa iau 10, ca asa imi trebuie la universitatea de afara unde vreau sa merg."

La fel de usoare li s-au parut celor de la Uman subiectele la istorie. Ultima provocare a abslventilor de liceu va fi vineri, cand vor sustine proba la alegere a profilului.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Astazi, 6 iulie, elevii sustin proba obligatorie a profilului. 

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Candidatii la examenul de Bacalaureat sustin proba obligatorie a profilului, care include disciplinele istorie si matematica, ultima proba scrisa din sesiunea curenta, proba la alegere a profilului si specializarii, fiind programata vineri.

Accesul candidatilor in centrele de examen, unde sustin, miercuri, proba obligatorie a profilului (istorie in cazul elevilor care au urmat un profil uman, respectiv matematica in cazul celor care au absolvit un profil real) se face in intervalul 7.30 - 8.30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie, reaminteste Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS). Examenul incepe la ora 9.00 si se incheie la ora 12.00.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Ultima proba scrisa, proba la alegere a profilului si specializarii, este programata vineri. In functie de cele doua criterii, candidatii au putut opta pentru una dintre urmatoarele discipline: biologie, chimie, fizica, economie, filosofie, geografie, informatica, logica si argumentare, sociologie si psihologie.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii la Bacalaureat pentru a nu fi eliminati din examen:

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Candidatii care sustin Bacalaureatul nu pot intra in salile de examen cu manuale, dictionare, notite si insemnari care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor si nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul si de comunicare.

Ghiozdanele, posetele, sacose vor fi lasate de candidati intr-o sala de depozitare stabilita de comisia de bacalaureat. Cei care refuza sa lase aceste obiecte in sala stabilita, nu vor fi primiti in examen.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Candidatii care vor fi prinsi ca au asupra lor manuale, dictionare, culegeri, memoratoare, rezumate, ciorne, telefoane mobile, casti audio, mijloace de comunicare ce permite conectarea la internet sau la retele de socializare vor fi eliminati din examen, indiferent daca le-au folosit sau nu si indiferent daca au fost introduse de acestia sau de alti candidati, de cadre didactice din comisie ori de alte persoane.

In cazul fraudei sau a tentativei de frauda, candidatii sunt eliminati din examen, nu mai pot participa la probele urmatoare si nu mai au posibilitatea recunoasterii, in sesiunile urmatoare, a notelor la probele promovate anterior eliminarii, inclusiv a probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Candidati eliminati din examen pentru frauda sau tentative de frauda nu mai pot participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
 

BAC 2016. Totul despre proba de matematica: 

- proba la matematica de la BAC 2016 a inceput. Elevii au primit subiecte la ora stabilita in calendar, ora 09:00. Dificultatea subiectelor e diferita in functie de profil, de la M1 (cele mai dificile subiecte la matematica de la BAC, adresate absolventilor de profil real), la M2, M3 si M4 (pentru cei de la stiintele naturii, pedagogic si tehnologic).

- vom publica subiectele la matematica de la BAC 2016. Baremul EDU.RO la matematica M1, M2, M3 si M4 va fi afisat la ora 15.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. SUBIECTELE si BAREMUL de corectare la MATEMATICA vor fi publicate, pe EDU.ro, in jurul orei 15.00 pentru fiecare profil, MATE - INFO, PEDAGOGIC, STIINTELE NATURII si TEHNOOGIC.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Promovarea examenului de Bacalaureat:

Absolventii de liceu promoveaza examenul de Bacalaureat daca indeplinesc, cumulativ, mai multe conditii:

- au sustinut toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale si au obtinut unul dintre nivelurile de competenta - experimentat, avansat sau mediu;

- au sustinut toate probele scrise si au obtinut cel putin nota 5 la fiecare dintre acestea;

- au obtinut cel putin media 6 la probele scrise.

SUBIECTE MATEMATICA BAC 2016. Media notelor la probele scrise se calculeaza ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire. Aceasta reprezinta media generala a candidatului la examenul de Bacalaureat.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Elevii de la profilul real au sustinut miercuri proba la MATEMATICA
BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Elevii de la profilul real au sustinut miercuri proba la MATEMATICA

BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Miercuri, 6 iulie, absolventii claselor a XII-a au sustinut proba obligatorie a profilului - matematica si istorie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului
SUBIECTE BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului

BACALAUREAT 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Miercuri, 6 iulie, absolventii claselor a XII-a au sustinut proba obligatorie a profilului - matematica si istorie.

SUBIECTE BAC 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului
SUBIECTE BAC 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Subiectele la Istorie, proba obligatorie a profilului

SUBIECTE BAC 2016. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Miercuri, 6 iulie, absolventii claselor a XII-a au sustinut proba obligatorie a profilului - matematica si istorie.

Recomandări
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.