BAC 2018. Tânăr eliminat de la proba de Geografie. „Părea că vorbește singur”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Subiecte și barem de corectare BAC 2018 la matematică
Bogdan Danescu / Inquam Photos

Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă. Un candidat la examenul de Bacalaureat a fost eliminat din examen, după ce a încercat să copieze cu ajutorul telefonului mobil și al unei căști la proba de Geografie, la un liceu din Râmnicu-Sărat.

Inspectorul general al IŞJ Buzău, Florina Stoian, a declarat pentru Agerpres că „absolventul şi-a introdus o cască în ureche, cu care comunica în exterior cu ajutorul telefonului mobil".

„Profesorii examinatori au remarcat că absolventul se îmbrăcase în haine groase şi părea că vorbeşte singur. Aceştia au chemat Poliţia pentru efectuarea controlului corporal", a precizat sursa citată.

Inspectorul general a mai spus că „absolventul susţinea proba de Geografie şi venise să îşi mărească media, pentru că deşi promovase celelalte examene, nu îi ieşea media generală 6, necesară pentru a obţine diploma de bacalaureat".

La ultima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului din această vară au absentat în judeţul Buzău 100 de candidaţi dintre cei 580 de candidaţi înscrişi în judeţul Buzău.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO