Suferinta barbatului care si-a pierdut aproape toata familia in atentatul de la Nisa: "Nici nu am apucat sa imi iau adio"

Ultima actualizare: 20-07-2016 07:29
atentat in Nisa

Masacrul care a avut loc joi noapte pe Promenade des Anglais de la Nisa, comis de tunisianul in varsta de 31 de ani, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, lasa in urma suflete frante, familii decimate si povesti de viata oribile.

Dat fiind ca multi oameni se aflau cu familia in vacanta pe coasta Frantei, numarul celor care si-au pierdut rudele este foarte mare, relateaza Metro

Christophe Lyon, care se afla in vacanta, si-a pierdut in atentat sase membri ai familiei: pe socrii sai Christiane (78) si Francois Locatelli (82), pe sotia sa Veronique Lyon (55), fiul acesteia Michael Pellegrini (28) si pe parintii sai Gisele (63) si Germain Lyon (68).

Tahar Mejri si-a pierdut sotia si fiul. Barbatul de 39 de ani se afla cu prietenii pe plaja, in timp ce sotia si fiul sau au mers sa vada artificiile. Cand a auzit zgomot, Tahar a inceput sa alerge in directia opusa fata de multime. Atunci a zarit scooterul sotiei lui aruncat pe asfalt.

"Nici nu am apucat sa imi iau adio. Era moarta in fata mea, dar fiul meu nu era de gasit." povesteste barbatul. 36 de ore agonizante au trecut pana ce o mostra de ADN de la spital a confirmat moartea fiului sau.

Un barbat din Texas a pierit alaturi de fiul sau de numai 11 ani. La Nisa a murit si o studenta rusa in varsta de 21 de ani.

Trupul Fatimei Charrihi a fost descoperit chiar de fratele sau. Ea era o musulmanca practicanta care in momentul atacului purta valul islamist.

"Ea a fost prima victima, inainte de ea nu au mai fost alti morti." a declarat indurerat fiul sau.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO