Ce faci dacă se întâmplă ceva cu casa ta? Asigurarea care te ajută să o repari și să te întorci cât mai repede acasă

asigurari
StirilePROTV

Ajungi acasă într-o după-amiază și găsești casa plină de apă pe jos. Te-a inundat vecinul. Ce faci? În primul rând, anunți vecinul și administratorul, ca să fie oprită apa și să limitezi daunele.

Apoi, dacă ai Asigurarea de locuință NN, suni la call-center (021 9464) și povestești ce s-a întâmplat sau anunți evenimentul asigurat prin intermediul aplicației NN Direct , simplu și direct. Specialiștii de la NN evaluează situația și îți vor confirma suma despăgubită, după analiză, ca tu să îți repari casa cât se poate de repede. Mai departe, banii ajung la tine în cont în maximum 7 zile, iar în cazul daunelor minore poți primi banii și mai repede.

Asigurarea pentru 24 de situații care îți pot pune casa în pericol

 

Niciodată nu vrem să ne gândim la ce e mai rău, dar e bine să fim pregătiți dacă totuși se întâmplă. Ce faci dacă se strică ceva acasă, îți sparge cineva casa, ia ceva foc sau te inundă vecinii? Cu Asigurarea de locuință NN te acoperi de 24 dintre cele mai des întâlnite evenimente nefericite care îți pot afecta casa. Așa, știi că ai protecție în plus față de polița obligatorie de bază PAD care te ajută în caz de cutremur, inundații sau alunecări de teren.

Poți să-ți asiguri apartamentul sau casa și instalațiile pentru funcţionarea generală a locuinței, de la centrală şi panouri solare până la instalațiile de alimentare cu apă sau gaz, în caz de cutremure, inundații, alunecări de teren, incendii, explozii, trăsnete, furtuni şi alte capricii ale naturii, dar şi surprize neplăcute, cum ar fi furtul.

Pe lângă aceste evenimente, asigurarea poate fi şi pentru anexele locuinței, precum garajul, boxa sau camera de serviciu, magazia, șopronul şi chiar piscina, pentru maximum 30% din suma asigurată, fiind acoperite inclusiv părţile care se împart cu vecinii, cum ar fi liftul, scările sau acoperișul blocului.

Opțional, poți alege să pui în siguranță și bunurile din casă, precum poți adăuga şi o componentă pentru răspundere civilă. Iar dacă nu vrei să riști niciun accident, ai și opțiunea de protecţie în caz de eventuale avarii accidentale ale sistemelor de gaze, încălzire şi climatizare şi de asigurare a aparatelor electrice şi electrocasnice ca urmare a unor fenomene electrice.

Cazare la hotel și chirie plătită trei luni

 

Asigurarea de locuință NN poate să te ajute și cu cheltuielile de curăţenie, transport, expertiză sau intervenţie de urgenţă. Și atunci când nu mai poți sta în casă cât timp se fac reparațiile, asigurarea poate să acopere cheltuielile pentru până la 5 zile de cazare la hotel, perioadă în care poţi să găsești o chirie care va fi acoperită tot de asigurare timp de până la 3 luni.

Indiferent de situația în care te afli, banii ajung la tine foarte repede, în doar câteva zile de la finalizarea procesului de evaluare și transmitere a tuturor documentelor.

Dacă reparațiile sunt minore și cheltuielile sunt mai mici de 2.000 de lei, banii pot ajunge la tine chiar mai repede de 7 zile. Iar dacă sunt totuși majore, există inclusiv posibilitatea să primești în avans 50% din valoarea daunei, ca să poți începe reparațiile imediat.

Costul asigurării facultative de locuință NN depinde de valoarea locuinței și de nivelul de protecție dorit de tine, precum și de acoperirile opționale pe care le poți alege în funcție de nevoi.

De exemplu, dacă ai un apartament cu o valoare de aproximativ 80.000 euro pentru care alegi Asigurarea de locuință NN și vrei să ai grijă și de mobila și echipamentele din casă, în valoare totală de 15.000 de euro, dar și să primești o despăgubire dacă te inundă un vecin, plătești aproximativ 500 de lei pe an. Cu alte cuvinte, cu o medie de numai 40 de lei pe lună, știi că poți repara fără griji și te întorci cât se poate de repede acasă.

E simplu să cumperi Asigurarea de locuință NN. Tot ce trebuie să faci este să stai de vorbă, online sau offline, cu unul dintre cei 1.500 de consultanți NN din toată țara ca să stabiliți împreună care sunt nevoile tale și ce nivel de protecție vrei pentru casa ta. Apoi, procesul este ușor, complet digital, și ai contractul gata în cel mult o oră de la semnarea digitală și plata primei.

Articol susținut de NN.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

Asigurarea de viață înseamnă o plasă de protecție pentru cei dragi sau un fel protector pentru familia ta.

Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă
Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă

A avea o poliță de asigurare de sănătate a devenit, în prezent, o necesitate pentru a ne asigura că suntem bine acoperiți. O asigurare de sănătate înseamnă să facem ceva concret pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

 

Cât de des e nevoie să duci copilul la doctor? Asigurarea care îți ia grija banilor, ca tu să te ocupi doar să se facă bine
Cât de des e nevoie să duci copilul la doctor? Asigurarea care îți ia grija banilor, ca tu să te ocupi doar să se facă bine

Niciun părinte nu vrea să fie în situații în care copilul său se îmbolnăvește și are nevoie de spitalizare sau chiar de o intervenție chirurgicală.

Recomandări
LIVE UPDATE Cutremure în Turcia și Siria. Peste 16.000 de oameni au murit. Căutările pentru supraviețuitori continuă
LIVE UPDATE Cutremure în Turcia și Siria. Peste 16.000 de oameni au murit. Căutările pentru supraviețuitori continuă

Turcia şi Siria sunt îngenuncheate de durere şi de spaimă, după catastrofa de luni. Cel mai recent bilanţ arată că peste 16.000 de oameni au murit în urma celor două cutremure.

Români plecați la muncă în Norvegia, păcăliți de cei care i-au angajat, tot români. Oamenii s-au trezit cu datorii uriașe
Români plecați la muncă în Norvegia, păcăliți de cei care i-au angajat, tot români. Oamenii s-au trezit cu datorii uriașe

Plecați la muncă în Norvegia, mai mulți români au constatat că au fost păcăliți de cei care i-au angajat - culmea, tot români. Oamenii s-au trezit cu datorii uriașe, după ce patronii s-au folosit de actele lor ca să ia credite.

Blocuri noi,
Blocuri noi, "de primă clasă", s-au prăbușit în Turcia. Zeci de mii de clădiri neconforme, băgate în legalitate

Confruntaţi cu dezastrul adus de cutremurul devastator din Turcia, care a pus la pământ mii de blocuri ca pe nişte piese dintr-un joc de domino, oamenii sunt tot mai furioşi că reglementările în domeniul construcţiilor sunt aplicate deficitar.