Cât de des e nevoie să duci copilul la doctor? Asigurarea care îți ia grija banilor, ca tu să te ocupi doar să se facă bine

Asigurării de sănătate NN
Shutterstock

Niciun părinte nu vrea să fie în situații în care copilul său se îmbolnăvește și are nevoie de spitalizare sau chiar de o intervenție chirurgicală.

Dar orice părinte știe că atunci când sunt mici, se poate întâmpla să apară mai des accidente, răceli, enteroviroze sau alte situații când e nevoie de medic, iar tot ce contează este să se facă bine cât mai repede, fără grija banilor.

Cu Asigurarea de sănătate NN, ai liniștea că te poți ocupa de însănătoșirea micuților oriunde îți dorești, la stat sau în privat, și ai sprijin financiar ca să acoperi cheltuielile de spitalizare și tratament.

Asigurarea pentru copii de la 3 luni

Probleme neprevăzute de sănătate pot să apară de când copiii sunt mici, de aceea, Asigurarea de sănătate NN e alături de părinți încă de la vârsta de 3 luni.

Așa, ai acces facil la asistență medicală de specialitate pentru copilul tău ori de câte ori e nevoie, la orice medic vrei, în spitalele de stat sau private din România și chiar din străinătate, și te poți interna alături de copil atunci când este nevoie, fără să fie nevoie să plătești nimic în plus.

În cazul unei enteroviroze sau a unei afecțiuni respiratorii, spre exemplu, două situații care se întâmplă să apară des la copii, costurile medii pentru spitalizare și tratament în spitale private sunt de aproximativ 4.000 de lei, sumă care este acoperită de Asigurarea de sănătate NN.

Atunci când apare o problemă de sănătate, poți primi îngrijire medicală pentru copilul tău într-o rețea extinsă de peste 275 de centre medicale – dintre care 40 sunt spitale private de chirurgie avansată sau centre de referință și clinici cu spitalizare de zi, iar peste 235 sunt centre medicale private pentru prevenţie – dar și oriunde în afara rețelei, în privat sau la stat.

Până la 100.000 de lei pe an pentru însănătoșirea celor mici

Asigurarea de Sănătate NN plătește cheltuielile de tratament, spitalizare și intervenții chirurgicale direct către spitalele și clinicile din rețea sau îți pune la dispoziție o sumă de bani pe care să o folosești așa cum ai nevoie atunci când alegi tratament pentru copilul tău în afara rețelei.

Primești până la 100.000 de lei pe an pentru cheltuielile medicale, un sprijin de care beneficiezi ori de câte ori este nevoie. Și, atunci când cei mici sunt sănătoși și nu este nevoie să folosești asigurarea, suma crește cu 20.000 de lei după fiecare an, până la maximum 200.000 de lei.

Totul cu numai 5 lei pe zi, în medie. Poți alege Asigurarea de sănătate NN pentru spitalizare și chirurgie din accident sau din orice cauză. În plus, poți opta și pentru beneficiul de prevenție care îți asigură în fiecare an un set de analize pentru copil și un număr de consultații incluse în asigurare. Costul asigurării depinde de vârsta celor mici la momentul când decizi să închei asigurarea și de nivelul de protecție ales. Poți calcula exact costurile în cazul tău folosind Calculatorul de Sănătate.

Extra-protecție pentru boli grave

Dacă vrei protecție și mai mare, te poți baza și pe Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe care se poate adăuga Asigurării de sănătate NN.

În situația unui astfel de diagnostic sever, primești până la 500.000 de lei în funcție de problema de sănătate și de nivelul de acoperire ales, în cel mult 48 de ore de la trimiterea documentelor care atestă diagnosticul către NN. Banii pot fi folosiți oricum este nevoie pe parcursul tratamentului, atât în țară, cât și în străinătate. Această sumă se adaugă celei din Asigurarea de sănătate NN, de până la 100.000 de lei pentru intervenţie chirurgicală și spitalizare.

Cu această protecție suplimentară care se poate adăuga Asigurării de sănătate NN de la început sau oricând pe parcursul contractului, știi că te poți descurca mai ușor cu cheltuielile de tratament inclusiv atunci când e nevoie de asistență medicală în străinătate.

Spitalele din țări precum Germania, Austria, Italia, Israel sau Turcia sunt printre cele mai căutate pentru probleme severe precum cancer, arsuri grave sau transplant de organe. Investigațiile și tratamentul în afara țării pot fi însă destul de costisitoare. Cu asigurările de sănătate de la NN ai cheltuieli acoperite și bani pe care îi poți folosi inclusiv pentru deplasarea în străinătate și pentru cheltuielile de trai pe parcursul tratamentului.

Asigurarea de sănătate NN poate fi încheiată pentru persoane cu vârsta de la 3 luni la 60 de ani, iar Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe pentru persoane de la 3 luni la 64 de ani. Așa că toate beneficiile îți pot fi de ajutor și ție, nu doar copilului tău. Află mai multe despre asigurările de sănătate de la NN și ai grijă de sănătatea ta și a familiei!

Articol susținut de NN

Articol recomandat de sport.ro
"O trădare!". Scandal de proporții în Franța, după anunțul făcut de Kylian Mbappe
"O trădare!". Scandal de proporții în Franța, după anunțul făcut de Kylian Mbappe

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Primul fond de burse pentru viitori antreprenori susține tinerii să învețe cum să deschidă un business încă din facultate
(P) Primul fond de burse pentru viitori antreprenori susține tinerii să învețe cum să deschidă un business încă din facultate

Mai mult de jumătate dintre tineri spun că își doresc să plece din România și să se stabilească în străinătate.  

Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

Asigurarea de viață înseamnă o plasă de protecție pentru cei dragi sau un fel protector pentru familia ta.

Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă
Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă

A avea o poliță de asigurare de sănătate a devenit, în prezent, o necesitate pentru a ne asigura că suntem bine acoperiți. O asigurare de sănătate înseamnă să facem ceva concret pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

 

Recomandări
Prima reacție a directoarei școlii în care un elev de opt ani a fost violat în toaletă. „Am considerat că trebuie discreție”
Prima reacție a directoarei școlii în care un elev de opt ani a fost violat în toaletă. „Am considerat că trebuie discreție”

Directoarea școlii „Nicolae Titulescu” din București, acolo unde un copil în vârstă de opt ani a fost violat de două ori, spune că a considerat oportun să „păstreze discreția” în ceea ce privește acest incident.  

"Suntem sau nu egali?". Iohannis, prins la mijloc în lupta pentru putere din NATO și UE, influențată direct de Rusia

Premierul Olandei, Mark Rutte, 57 de ani, are șanse mari de a deveni următorul secretar general al NATO, după ce a primit aprobarea Washingtonului, Londrei, Parisului şi Berlinului.

Medvedev: Legăturile dintre Moscova și Washington sunt „mai proaste decât în timpul crizei rachetelor din Cuba din 1962”
Medvedev: Legăturile dintre Moscova și Washington sunt „mai proaste decât în timpul crizei rachetelor din Cuba din 1962”

Un aliat al lui Putin a susținut că Ucraina face parte din Rusia și a exclus discuțiile de pace cu actuala conducere ucraineană.