Cât de des e nevoie să duci copilul la doctor? Asigurarea care îți ia grija banilor, ca tu să te ocupi doar să se facă bine

Asigurării de sănătate NN
Shutterstock

Niciun părinte nu vrea să fie în situații în care copilul său se îmbolnăvește și are nevoie de spitalizare sau chiar de o intervenție chirurgicală.

Dar orice părinte știe că atunci când sunt mici, se poate întâmpla să apară mai des accidente, răceli, enteroviroze sau alte situații când e nevoie de medic, iar tot ce contează este să se facă bine cât mai repede, fără grija banilor.

Cu Asigurarea de sănătate NN, ai liniștea că te poți ocupa de însănătoșirea micuților oriunde îți dorești, la stat sau în privat, și ai sprijin financiar ca să acoperi cheltuielile de spitalizare și tratament.

Asigurarea pentru copii de la 3 luni

Probleme neprevăzute de sănătate pot să apară de când copiii sunt mici, de aceea, Asigurarea de sănătate NN e alături de părinți încă de la vârsta de 3 luni.

Așa, ai acces facil la asistență medicală de specialitate pentru copilul tău ori de câte ori e nevoie, la orice medic vrei, în spitalele de stat sau private din România și chiar din străinătate, și te poți interna alături de copil atunci când este nevoie, fără să fie nevoie să plătești nimic în plus.

În cazul unei enteroviroze sau a unei afecțiuni respiratorii, spre exemplu, două situații care se întâmplă să apară des la copii, costurile medii pentru spitalizare și tratament în spitale private sunt de aproximativ 4.000 de lei, sumă care este acoperită de Asigurarea de sănătate NN.

Atunci când apare o problemă de sănătate, poți primi îngrijire medicală pentru copilul tău într-o rețea extinsă de peste 275 de centre medicale – dintre care 40 sunt spitale private de chirurgie avansată sau centre de referință și clinici cu spitalizare de zi, iar peste 235 sunt centre medicale private pentru prevenţie – dar și oriunde în afara rețelei, în privat sau la stat.

Până la 100.000 de lei pe an pentru însănătoșirea celor mici

Asigurarea de Sănătate NN plătește cheltuielile de tratament, spitalizare și intervenții chirurgicale direct către spitalele și clinicile din rețea sau îți pune la dispoziție o sumă de bani pe care să o folosești așa cum ai nevoie atunci când alegi tratament pentru copilul tău în afara rețelei.

Primești până la 100.000 de lei pe an pentru cheltuielile medicale, un sprijin de care beneficiezi ori de câte ori este nevoie. Și, atunci când cei mici sunt sănătoși și nu este nevoie să folosești asigurarea, suma crește cu 20.000 de lei după fiecare an, până la maximum 200.000 de lei.

Totul cu numai 5 lei pe zi, în medie. Poți alege Asigurarea de sănătate NN pentru spitalizare și chirurgie din accident sau din orice cauză. În plus, poți opta și pentru beneficiul de prevenție care îți asigură în fiecare an un set de analize pentru copil și un număr de consultații incluse în asigurare. Costul asigurării depinde de vârsta celor mici la momentul când decizi să închei asigurarea și de nivelul de protecție ales. Poți calcula exact costurile în cazul tău folosind Calculatorul de Sănătate.

Extra-protecție pentru boli grave

Dacă vrei protecție și mai mare, te poți baza și pe Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe care se poate adăuga Asigurării de sănătate NN.

În situația unui astfel de diagnostic sever, primești până la 500.000 de lei în funcție de problema de sănătate și de nivelul de acoperire ales, în cel mult 48 de ore de la trimiterea documentelor care atestă diagnosticul către NN. Banii pot fi folosiți oricum este nevoie pe parcursul tratamentului, atât în țară, cât și în străinătate. Această sumă se adaugă celei din Asigurarea de sănătate NN, de până la 100.000 de lei pentru intervenţie chirurgicală și spitalizare.

Cu această protecție suplimentară care se poate adăuga Asigurării de sănătate NN de la început sau oricând pe parcursul contractului, știi că te poți descurca mai ușor cu cheltuielile de tratament inclusiv atunci când e nevoie de asistență medicală în străinătate.

Spitalele din țări precum Germania, Austria, Italia, Israel sau Turcia sunt printre cele mai căutate pentru probleme severe precum cancer, arsuri grave sau transplant de organe. Investigațiile și tratamentul în afara țării pot fi însă destul de costisitoare. Cu asigurările de sănătate de la NN ai cheltuieli acoperite și bani pe care îi poți folosi inclusiv pentru deplasarea în străinătate și pentru cheltuielile de trai pe parcursul tratamentului.

Asigurarea de sănătate NN poate fi încheiată pentru persoane cu vârsta de la 3 luni la 60 de ani, iar Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe pentru persoane de la 3 luni la 64 de ani. Așa că toate beneficiile îți pot fi de ajutor și ție, nu doar copilului tău. Află mai multe despre asigurările de sănătate de la NN și ai grijă de sănătatea ta și a familiei!

Articol susținut de NN

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

Asigurarea de viață înseamnă o plasă de protecție pentru cei dragi sau un fel protector pentru familia ta.

Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă
Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă

A avea o poliță de asigurare de sănătate a devenit, în prezent, o necesitate pentru a ne asigura că suntem bine acoperiți. O asigurare de sănătate înseamnă să facem ceva concret pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

 

Ce faci dacă se întâmplă ceva cu casa ta? Asigurarea care te ajută să o repari și să te întorci cât mai repede acasă
Ce faci dacă se întâmplă ceva cu casa ta? Asigurarea care te ajută să o repari și să te întorci cât mai repede acasă

Ajungi acasă într-o după-amiază și găsești casa plină de apă pe jos. Te-a inundat vecinul. Ce faci? În primul rând, anunți vecinul și administratorul, ca să fie oprită apa și să limitezi daunele.

Recomandări
Proiect de Guvern: De la 1 ianuarie salariile unor bugetari se măresc cu 10% și punctul de pensie ajunge la 1.785 de lei
Proiect de Guvern: De la 1 ianuarie salariile unor bugetari se măresc cu 10% și punctul de pensie ajunge la 1.785 de lei

De la 1 ianuarie, bugetarii vor primi salarii mai mari cu 10%, punctul de pensie se majorează cu 12,5%, iar vârstnicii cu pensii mici vor primi separat ajutoare.

Ce a discutat președintele Klaus Iohannis cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, la Cotroceni
Ce a discutat președintele Klaus Iohannis cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, la Cotroceni

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit marţi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, aflat în vizită în România.

Expert în apărare: „Se pare că Rusia plănuiește niște atacuri aeriene destul de mari în Ucraina”
Expert în apărare: „Se pare că Rusia plănuiește niște atacuri aeriene destul de mari în Ucraina”

Un analist de securitate și apărare a spus că se pare că Rusia plănuiește „niște atacuri aeriene destul de mari” în Ucraina, scrie SkyNews.