(P) 5 metode să ai grijă de cei dragi și de liniștea financiară a familiei tale

asigurari

 

Când ai familia ta, vrei să ai grijă de cei dragi și să le asiguri liniște financiară orice s-ar întâmpla. În viață poți să dai însă oricând de greu pe neașteptate și ai nevoie de sprijin ca să te descurci mai ușor financiar.

O problemă de sănătate, inclusiv o boală gravă, pierderea locului de muncă sau o problemă care pune casa în pericol poate fi o sursă în plus de stres în familie.

De cele mai multe ori, pe lângă grija rezolvării situației pot să apară și griji financiare, mai ales pentru cei care asigură venitul principal al familiei, pe fondul cheltuielilor neplanificate care nu pot fi întotdeauna acoperite cu ușurință.

O familie ar avea nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus față de resursele financiare disponibile când se întâmplă ceva neprevăzut, arată datele UNSAR despre deficitul de protecție al românilor în 2022.

O asigurare poate acoperi acest deficit și poate fi un sprijin real pentru organizarea și planificarea situației financiare a familiei, așa încât să îți menții stilul de viață și în momente neașteptate. Descoperă soluțiile care te pot ajuta să ai grijă de cei dragi și de liniștea lor financiară.

Protejează sănătatea ta și a copiilor

Cu un cost accesibil, care începe de la numai 5 lei pe zi și pe care îl poți calcula personalizat folosind calculatorul online de sănătate, pornind de la nevoile tale, poți beneficia de până la 700.000 de lei pe an pentru cheltuieli medicale, în funcție de nivelul de acoperire pe care ți-l dorești.

Asigurarea de sănătate NN oferă până la 100.000 de lei pe an când se întâmplă un accident sau când apare o boală, sumăcare crește cu 20.000 de lei după fiecare an în care nu a fost nevoie de asigurare, până la 200.000 de lei pe an. Serviciile medicale în situațiile acoperite de asigurare pot fi accesate atât în rețeaua NN, care include peste 300 de spitale și clinici private de top din România și din străinătate, cât și în spitale din afara rețelei, inclusiv de stat.

Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe oferă în plus până la 500.000 de lei, bani care pot fi folosiți oricum e nevoie, fără justificarea cheltuielilor. Iar Beneficiul opțional Prevenție asigură acces la servicii medicale de prevenție precum analize, consultații și investigații.

Probleme neprevăzute de sănătate pot să apară și la copii, iar Asigurarea de sănătate NN e alături de părinți pentru copiii lor încă de la vârsta de o lună.

Asigurarea medicală oferă acces facil la asistență medicală de specialitate pentru cei mici ori de câte ori e nevoie, pe toate specialitățile necesare în spitalele private sau de stat din România și chiar din străinătate. Dacă e nevoie de spitalizare, părintele se poate interna alături de copil fără să fie nevoie să plătească nimic în plus.

În plus, când apare o boală gravă, ai și o asigurare privată de sănătate pentru diagnostic rapid și pentrutratamentul personalizat în străinătate de care e nevoie. Cu un cost care începe de la 176 de lei pe lună, în situația unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculară cu by-pass, neurochirurgie sau transplant.

Premium Care Abroad îți oferă sprijin de la început, de la suspiciunea unei boli grave până la diagnostic, tratament de înaltă precizie în străinătate și post-tratament în România. Asigurarea de sănătate acoperă cheltuieli medicale și non-medicale de peste 2 milioane de euro pe tot parcursul contractului de asigurare.

Economisește pentru viitorul celor mici

Orice părinte se gândește la viitorul copilului său și își dorește să îi ofere cât mai mult. Economisirea pentru momentul în care cei mici împlinesc 18 ani este la fel de importantă ca grija părinților din perioada copilăriei, pentru alimentație, sănătate sau educație.

Planurile financiare pentru copii sunt o soluție simplă și eficientă prin care părinții pot economisi pentru a oferi celor mici un start mai bun în viața de adult, având în plus liniștea că ei primesc suma de bani economisită chiar și în eventualitatea unui eveniment nefericit care împiedică părinții să mai pună bani deoparte. Astfel, viitorul financiar al celor mici este asigurat indiferent de situație.

NN oferă două soluții de economisire pentru copii

Părinții pot alege un plan care asigură sume fixe și garantate în funcție de cât decid să economisească, iar la majoratul copilului puteți decide împreună cum primiți banii: toți odată sau în 5 rente anuale.

Sau pot opta pentru un plan bazat pe investiții, flexibil și adaptabil la situația familiei și la profilul de risc. Copilul tău va primi suma investită de tine când împlinește 18 ani, iar pe toată perioada contractului aiprotecția unei asigurări de viață.

Stabilește un plan de rezervă în cazul în care îți pierzi jobul

Pierderea locului de muncă creează griji financiare, mai ales în cazul celor care asigură venitul principal al familiei sau care nu au alte surse de venit.

O asigurare pentru pierderea locului de muncă oferă protecție și sprijin financiar celor care rămân fără job din motive care nu țin de propriile planuri profesionale.

Asigurarea pentru pierderea locului de muncă de la NN poate fi cumpărată de orice persoanăcu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani.

Produsul oferă 2 variante de sume asigurate: maximum 24.000 lei, adică 2.000 lei lunar timp de cel mult 12 luni, respectiv 48.000 lei, adică 4.000 lei lunar timp de cel mult 12 luni, până la găsirea unui nou loc de muncă, dacă sunt îndeplinite condițiile pentru plata indemnizației.

Dacă pe parcursul asigurării nu este nevoie să folosească beneficiile financiare acoperite, clienții primesc la finalul contractului 30% din valoarea primelor plătite pentru asigurare.

Pregătește-te pentru neprevăzut

Nimeni nu vrea să se gândească la ce e mai rău, dar dacă se întâmplă ceva, vrem să știm că familia are sprijin financiar.

O asigurare de viață este soluția pentru cei care vor o plasă de siguranță financiară în caz de neprevăzut, vor să-și susțină familia care se bazează financiar pe ei, au credite de orice fel și au nevoie de sprijin financiar dacă se întâmplă ceva și nu mai pot plăti, dar și pentru cei care au un job cu risc ridicat sau au o mică afacere și au nevoie de o garanție pentru asigurarea unui împrumut.

Începând cu numai 5 lei pe zi, o asigurare de viață NN oferă oamenilor liniștea că familia lor beneficiază de până la 1,8 milioane de lei în cazul în care lor li se întâmplă ceva neprevăzut.

În cazul unui deces,asigurarea de viață oferă familiei suma asigurată stabilită, ca să treacă mai ușor peste dificultățile financiare.

Mai exact, este vorba de o sumă între 50.000 de lei și 900.000 de lei, valoare stabilită de clienți, care se dublează când decesul se întâmplă în urma unui accident. Iar dacă până la finalul contractului nu se întâmplă nimic și nu este nevoie de asigurare, clienții primesc înapoi 30% din primele de asigurare plătite.

Asigurarea de viață poate fi completată cu soluții pentru mai multă protecție în diferite situații care pot afecta sănătatea sau stilul de viață al familiei.

Printre acestea, NN oferă asigurări suplimentare pentru situații precum spitalizare și chirurgie în caz de accident sau îmbolnăvire, recuperare medicală din accident, diagnosticarea și tratamentul pentru cancer, afecțiuni grave sau incapacitate de muncă cauzată de o invaliditate.

Ai grijă de casa ta

Asigurarea locuinței este obligatorie în România, dar printr-o poliță de bază, cu protecție limitatădoar în cazul a trei situații neprevăzute, anume inundații, cutremure sau alunecări de teren.

Dacă vrei să-ți protejezi casa de o categorie mai mare de evenimente neprevăzute și să beneficiezi de sume acoperite mai mari, ai nevoie și de o asigurare facultativă de locuință.

Asigurarea de locuință de la NN este o soluție flexibilă care oferă clienților sprijinul financiar de care au nevoie în situații care le afectează casa și pe care nu le pot preveni, cu acoperire extinsă atât din punctul de vedere al situațiilor acoperite, cât și al sumei pe care o primesc clienții atunci când se întâmplă ceva.

În total, asigurarea acoperă 24 de evenimente care pot afecta locuința, printre care atât cutremure, inundații, inclusiv de la rețeaua de apă sau de la vecini, alunecări de teren, cât și incendii, explozii, trăsnete, furtuni, vijelii, ploi torențiale, grindină, tornadă sau avalanșă.

Sunt acoperite și evenimente care nu sunt legate de fenomene din mediul înconjurător, precum furt, vandalism, spargerea accidentală a bunurilor casabile, lovirea din exterior a casei de către o mașină sau de corpuri care cad și afectează locuința, sau daune produse în timpul unor evenimente socio-politice cum ar fi manifestațiile sau confruntările de stradă.

Asigurarea acoperă apartamentul sau casa, instalațiile construcției, de la centrală și panouri solare până la instalațiile de alimentare cu apă sau gaz, precum și anexele locuinței, precum garajul, boxa sau camera de serviciu, magazia, șopronul și chiar piscina, pentru maximum 30% din suma asigurată. Suplimentar, pot fi asigurate și bunurile din locuință.

Cu o astfel de asigurare, clienții beneficiază de sprijin financiar și pentru cheltuieli conexe, cum ar fi cele de curățenie, transport, expertiză sau intervenție de urgență.

De exemplu, costurile de înlăturare sau demolare a resturilor cauzate de o astfel de situație sau cele de limitare a pagubelor, precum montarea unei folii pe acoperiș, dacă acesta a fost avariat, pentru a proteja restul casei și bunurile din interior.

Tot cheltuieli conexe sunt și cele care pot să apară în cazul intervenției pompierilor sau cele pentru costurile de proiectare pentru refacerea sau reconstruirea unei locuințe avariate.

Iar pentru situațiile în care daunele nu permit reintrarea în casă, clienții beneficiază de până la 5 zile de cazare la hotel, până găsesc o chirie care va fi acoperită de asigurare timp de maximum 3 luni.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Vrei să vezi ce soluții se potrivesc cel mai bine nevoilor și așteptărilor tale? Creează-ți un plan financiar personalizat aici, simplu și rapid. 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum te pregătești să trăiești mai mult și cum îți asiguri o bătrânețe mai liniștită financiar
(P) Cum te pregătești să trăiești mai mult și cum îți asiguri o bătrânețe mai liniștită financiar

8 români din 10 sunt preocupați de evoluția României în următorii ani și de impactul asupra vieții lor. 

(P) 3 metode să ai grijă de tine și de banii tăi
(P) 3 metode să ai grijă de tine și de banii tăi

Pentru a putea trăi o viață mai lungă și a-și menține stilul de viață, românii consideră că trebuie să aibă grijă de sănătatea lor (71%), să reducă stresul (68%) și să petreacă mai mult timp cu cei dragi (62%).  

(P) 3 motive să ai o asigurare de sănătate pentru boli grave
(P) 3 motive să ai o asigurare de sănătate pentru boli grave

Pentru 1 din 2 români, cancerul este principala problemă de sănătate care îi preocupă, urmată de afecțiunile inimii, potrivit unui studiu realizat de Ipsos în 2023.

 

Recomandări
Prințul Paul, fals Cavaler de Malta, s-a revoltat în fața instanței. „A fost umilit în fața demnitarilor din toată Europa”
Prințul Paul, fals Cavaler de Malta, s-a revoltat în fața instanței. „A fost umilit în fața demnitarilor din toată Europa”

Urmărit internațional pentru o condamnare definitivă, prințul Paul al României s-a aratat revoltat în fața instanței din Malta.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Specialiștii se așteaptă la surprize majore în cazul străzii surpate din Slănic. Rețeaua de electricitate, în pericol
Specialiștii se așteaptă la surprize majore în cazul străzii surpate din Slănic. Rețeaua de electricitate, în pericol

Comitetul pentru Situații de Urgență din Prahova este de o oră în ședință și discută despre situația din orașul Slănic.