Asigurarea de Sănătate NN, sau cum te poți trata fără grija banilor. Ce servicii medicale acoperă

asigurari
StirilePROTV

A avea o poliță de asigurare de sănătate a devenit, în prezent, o necesitate pentru a ne asigura că suntem bine acoperiți. O asigurare de sănătate înseamnă să facem ceva concret pentru sănătatea noastră și a celor dragi.

 

România se numără printre statele din Uniunea Europeană cu deficit important de protecție. Astfel, un accident, o problemă de sănătate sau chiar un deces înseamnă cheltuieli neprevăzute care, uneori, sunt greu de acoperit. Multe familii nu dispun de resursele financiare de care ar avea nevoie pentru a acoperi cheltuielile într-o situație neprevăzută, estimate la o medie de 110.000 de lei, conform calculelor pe baza unui studiu realizat de UNSAR în 2019. Însă, o asigurare de sănătate poate acoperi acest deficit, iar astăzi poate fi cea relevantă soluție.

Asigurarea de Sănătate NN a fost lansată chiar de Ziua Mondială a Sănătății, în 2016, și susține clienții să se trateze fără grija banilor atunci când apare o problemă de sănătate, pentru că au ajutor financiar din partea asigurării. Lider al pieței de asigurări de viață, NN a achitat 24 de milioane de lei pentru serviciile medicale de care au avut nevoie clienții asigurării de la lansare și până în prezent, dintre care 8,5 milioane de lei numai în 2021.

Cum poți beneficia de până 700.000 de lei pe an

 

Pentru spitalizare şi intervenţii chirurgicale, inclusiv în situații grave, în funcție de nivelul de acoperire ales, clienții pot beneficia de până la 700.000 de lei pe an, cu o medie de numai 5 lei pe zi.

Mai exact, Asigurarea de Sănătate NN acoperă cheltuieli de până la 100.000 de lei pe an pentru spitalizare sau intervenții chirurgicale, atât după un accident, cât şi dacă apare o boală, sumă care crește cu 20.000 de lei după fiecare an în care nu a fost nevoie de asigurare până la maximum 200.000 de lei. Iar Asigurarea suplimentară pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe adaugă până la 500.000 de lei pe care clienții îi pot folosi așa cum au nevoie, în maximum 48 de ore de la trimiterea diagnosticului, fără să fie nevoie de documente care să justifice cheltuielile.

Rețeaua NN numără 275 de spitale și clinici private din România și din străinătate, iar costurile de spitalizare și tratament sunt plătite direct spitalelor de către asigurător. Chiar și atunci când aleg să se trateze în spitale din afara rețelei NN, inclusiv cele de stat, clienții primesc o sumă de bani. În ceea ce privește asigurarea suplimentară pentru afecțiuni grave, clienții primesc bani pe care îi pot folosi oricum au nevoie pe durata tratamentului, indiferent dacă aleg să se trateze la stat sau în privat, atât în România, cât și în străinătate.

Cele mai des întâlnite afecțiuni acoperite de Asigurarea de Sănătate NN

 

Prin intermediul Asigurării de Sănătate NN, clienții au parte de suport financiar pentru 90% dintre cele mai frecvente afecțiuni. Până în prezent, cele mai multe situații acoperite de Asigurarea de Sănătate NN au fost nașterea unui copil, afecțiuni specifice femeilor, corectarea deviației de sept sau alte afecțiuni ORL și afecțiuni la nivelul genunchiului.

Mai mult, asigurarea a venit în ajutorul clienților și atunci când au avut nevoie de tratamente pentru copii, principalele situații acoperite fiind afecțiunile virale și gastrointestinale, afecțiunile respiratorii, amigdalitele, polipii nazali sau otitele.

În cadrul Asigurării de Sănătate NN este inclusă și Asigurarea pentru Cancer, Arsuri Grave și Transplant Organe. Aceasta poate fi adăugată de la început sau oricând pe parcursul contractului și acoperă majoritatea tipurilor de cancer malign, arsuri de gradul 3 pe o suprafață de peste 20% din corp și transplanturi de inimă, ficat, rinichi, pancreas, plămâni, măduvă osoasă sau celule stem.

Începând din acest an, Asigurarea de Sănătate NN oferă, pentru afecțiuni ușoare, acces la consiliere medicală la distanță din partea medicilor Regina Maria, prin chat direct pe WhatsApp. În privința cazurilor complexe, asigurarea a fost completată cu serviciul de tip a doua opinie medicală, atât în România, cât și în străinătate, care oferă acces la peste 500 de medici din 90 de centre medicale de renume din Europa, Israel și SUA.

Așadar, prin intermediul acestui serviciu, un navigator medical oferă suport pacientului în întocmirea dosarului medical şi transmiterea lui la diverşi specialişti. Totodată, dosarul poate fi trimis și către o comisie multidisciplinară care se întrunește pentru discutarea cazurilor dintr-o perspectivă de ansamblu, având drept scop găsirea celei mai bune soluții asupra diagnosticului şi tratamentului pacientului.

Asigurarea de Sănătate NN poate fi cumpărată digital

 

Asigurările NN pot fi dobândite printr-un proces 100% digital, în baza unei discuţii online cu unul dintre cei 1.500 de consultanți financiari din toată țara. Tot în sistem online se desfășoară și procesul de vânzare și emitere a contractului, iar acest proces se va consuma într-un timp foarte scurt, care de cele mai multe ori nu depășește o oră de la semnarea digitală și efectuarea plății.

Atât timp cât clienții plătesc primele de asigurare, polița de sănătate NN este valabilă toată viața, fără reevaluarea stării de sănătate.

Prin aplicația mobilă NN Direct, clienții au acces în orice moment, direct pe telefon, la toate informațiile despre produsele lor de asigurare, pot face plăți și își pot actualiza datele de contact. Soluția de plată integrată în aplicație le asigură o experiență digitală și mai facilă pentru plata online a primelor de asigurare, cu posibilitatea salvării în siguranță a datelor cardului în aplicație pentru plăți viitoare.

Tot mai mulți români au optat pentru o asigurare de sănătate

 

În momentul în care apare o problemă de sănătate și au nevoie de asigurarea lor, clienții pot anunța NN și pot solicita beneficiile financiare acoperite de asigurare în call-center sau electronic, direct pe telefonul mobil în aplicația NN Direct, prin câțiva pași simpli care durează doar câteva minute. Astfel, cererile vor fi rezolvate într-un timp foarte scurt, de până la 48 de ore.

Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară arată că, în perioada 2016-2021, numărul românilor care au o asigurare de sănătate a crescut cu 65%, ajungând la aproape 382.000 la finalul lui 2021. NN are o cotă de aproape 13% din total în funcție de primele brute subscrise calculată în baza datelor raportate de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Aproximativ 35% din totalul clienților noi NN din ultimii 6 ani au ales asigurarea de sănătate pentru ei și familia lor, 18% dintre asigurări fiind cumpărate pentru copii.

Articol susținut de NN. 

Articol recomandat de sport.ro
Reacția Simonei Halep, la două săptămâni după audierile de la TAS: "Coșmarul s-a încheiat! Vă mulțumesc tuturor"
Reacția Simonei Halep, la două săptămâni după audierile de la TAS: "Coșmarul s-a încheiat! Vă mulțumesc tuturor"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Primul fond de burse pentru viitori antreprenori susține tinerii să învețe cum să deschidă un business încă din facultate
(P) Primul fond de burse pentru viitori antreprenori susține tinerii să învețe cum să deschidă un business încă din facultate

Mai mult de jumătate dintre tineri spun că își doresc să plece din România și să se stabilească în străinătate.  

Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute
Planuri de protecție. Despre asigurarea de viață și cum să beneficiezi de până la 1,8 milioane de lei în situații neprevăzute

Asigurarea de viață înseamnă o plasă de protecție pentru cei dragi sau un fel protector pentru familia ta.

Ce faci dacă se întâmplă ceva cu casa ta? Asigurarea care te ajută să o repari și să te întorci cât mai repede acasă
Ce faci dacă se întâmplă ceva cu casa ta? Asigurarea care te ajută să o repari și să te întorci cât mai repede acasă

Ajungi acasă într-o după-amiază și găsești casa plină de apă pe jos. Te-a inundat vecinul. Ce faci? În primul rând, anunți vecinul și administratorul, ca să fie oprită apa și să limitezi daunele.

Recomandări
Alte trei educatoare de la grădinița din Popești Leordeni sunt bănuite că ar fi abuzat copiii. „Să vezi ce bătaie îi dau”
Alte trei educatoare de la grădinița din Popești Leordeni sunt bănuite că ar fi abuzat copiii. „Să vezi ce bătaie îi dau”

Ia amploare cazul educatoarei care a fost înregistrată în timp ce agresa copiii pe care îi avea în grijă.

Decizia privind alegerile, anunțată astăzi. Surse: PSD ar vrea alegeri prezidențiale în luna septembrie
Decizia privind alegerile, anunțată astăzi. Surse: PSD ar vrea alegeri prezidențiale în luna septembrie

După o lună și jumătate de discuții, liderii celor două partide de la guvernare au ajuns un acord în privința calendarului alegerilor din acest an.

Un celebru blogger militar rus s-a sinucis după ce șefii i-au cerut să șteargă o postare. Atac la ”prostituatele” lui Putin
Un celebru blogger militar rus s-a sinucis după ce șefii i-au cerut să șteargă o postare. Atac la ”prostituatele” lui Putin

Unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri militari ruși s-a sinucis miercuri, după ce șefii săi i-au cerut să șteargă o postare despre pierderile militare ale Rusiei. În mesajul de adio, a vorbit și despre ”prostituatele” politice rusești.