Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Campania ”Back to School” de la Huawei! Începe anul școlar cu smartphone-ul sau laptop-ul preferat, cu reduceri mari

Se apropie sfârșitul lunii august, iar părinții au început deja pregătirile pentru noul an școlar, pentru găsirea celor mai bune oferte de rechizite și alte lucruri necesare elevilor și studenților.

În această săptămână, Huawei a anunțat reduceri pentru laptop-urile din seria MateBook, perfecte pentru munca de acasă sau de la birou.

Mai exact, până în 22 septembrie, fiecare săptămână va veni cu noi prețuri promoționale pentru produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, dar și cu multe beneficii pentru cumpărăturile online.

Huawei a dat startul campaniei ”Back To School”: reduceri importante de prețuri

Huawei a dat startul campaniei ”Back To School”, cu prețuri speciale la mai multe categorii de produse din magazinul Huawei Online Store. Pe o perioadă de aproape patru săptămâni, clienții Huawei beneficiază de oferte variate, la prețuri imbatabile.

Citește și
HUAWEI - 2
(P) Huawei AppGallery: toate aplicațiile tale preferate într-un singur loc

Cu reduceri de până la 50%, utilizatorii au o plajă largă de produse de unde pot alege, fie că intenționează să cumpere PC-uri, smartphone-uri, tablete sau dispozitive din gama wearable..

Începând de pe 26 august și până pe 22 septembrie, laptop-ul HUAWEI MateBook D15 vine cu un discount considerabil.

Laptopul MateBook D 15, alimentat de procesorul Intel® Core™ i3 de generația a 10-a, varianta D15 8GB + 256GB va fi disponibil la prețul recomandat de 1999 lei, preț redus cu 38%.

Laptop-ul HUAWEI MateBook D 14 2021, alimentat de procesorul Intel® Core™ i5 de generația a 10-a, varianta 8GB+512GB va costa 2699 lei și vine echipat cu o baterie puternică de 56 Wh. Astfel, este dispozitivul perfect pentru întâlniri online, având nevoie de o singură încărcare.

Laptop-urile din seria HUAWEI MateBook sunt ideale pentru munca de acasă, dar și de la birou, fiind portabile și elegante.

Indiferent, dacă alegeți un laptop mai compact de 14 inchi sau alegeți un MateBook D 15 versatil, cu ecran mai mare, toate dispozitivele MateBook au corpul metalic subțire, fiind perfect pentru transportarea cu ușurință în fiecare zi.

Laptop-urile din seria HUAWEI MateBook pot fi folosite toată ziua pentru muncă sau studiu, având un sistem performant de răcire. Design-ul avansat al ventilatorului HUAWEI Shark Fin se regăsește pe toate dispozitivele din seria MateBook și asigură o răcire eficientă a dispozitivului.

Laptop-urile HUAWEI MateBook beneficiază de funcția de protecție a ochilor. Afișajul certificat de TÜV Rheinland reduce semnificativ lumina albastră, care afectează vederea, pentru a asigura o experiență vizuală plăcută și sănătatea vederii pe termen lung.

Laptopurile menționate mai sus vin la pachet cu o pereche de căști cadou.

Există și o gamă diversă de oferte tip bundle. Clienții care doresc un router HUAWEI AX2 sau unul AX3 mai trebuie să plătească doar 49 lei, respectiv 99 lei în plus, în funcție de varianta pe care o preferă. Iar pentru costul adițional de 299 lei, laptopul D15 poate veni însoțit de un monitor HUAWEI MateView AD80 sau de un mouse GT.

Beneficii pentru cumpărăturile online de pe Huawei Store

Pe lângă reducerile de până la 50%, cumpărăturile din magazinul online vor veni cu mai multe beneficii.

Pe durata campaniei, utilizatorii care dețin sau își creează un ID HUAWEI au oportunitatea de a participa la Caruselul Cupoanelor, unde vor câștiga vouchere și se vor bucura de oferte speciale. Caruselul poate fi învârtit zilnic de câte două ori, astfel șansele de a câștiga un voucher de până la 1000 de lei sau o reducere de 10% pentru orice PC sunt duble.

Premiile vor fi afișate automat în contul utilizatorului, iar printre acestea se numărără cupoate pentru dispozitive din gama de telefoane, audio, wearables.

Și încă un lucru important de menționat, pe toată perioada campaniei, 19 august-22 septembrie, prețurile pentru extinderea garanției vor fi reduse cu până la 75%, iar livrarea este gratuită.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult