(P) Noul router Huawei Wifi Mesh 3 este perfect pentru cei care au nevoie de semnal puternic, dar vor și o piesă de decor

(P) Noul router Huawei Wifi Mesh 3 este perfect pentru cei care au nevoie de semnal puternic

Cel mai nou model de router lansat de Huawei, HUAWEI Wifi Mesh 3, este perfect pentru cei care au nevoie de semnal puternic pe suprafața întregii case, dar vor și un gadget care să arate ca o adevărată piesă de decor premium.  

Acoperire Wi-Fi 6 Plus pentru întreaga casă

Un singur dispozitiv HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi cu ușurință 200 m2 într-o locuință, în timp ce trei routere vor acoperi până la 600 m2.

Iar cine are nevoie de o suprafață și mai mare de atât, poate achiziționa mai multe routere care vor extinde acoperirea Wi-Fi.

Deși unele locuințe au structuri complicate și neregulate, HUAWEI WiFi Mesh 3 le permite utilizatorilor să plaseze și să configureze router-ul în funcție de tipul casei.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Iar unul dintre cele mai importante aspecte este faptul că HUAWEI WiFi Mesh 3 asigură viteze uluitoare în online, indiferent de operațiune, inclusiv descărcarea de filme 4K sau de fișiere mari, în orice zonă a casei.

Nu în ultimul rând, HUAWEI WiFi Mesh 3 permite conectarea mai multor dispozitive, fără ca acestea să se confrunte cu probleme de deconectare sau delay.

Viteză la nivel înalt

Viteza este un alt aspect important pe care utilizatorii îl caută atunci când vine vorba despre un router, deoarece influențează direct experiența rețelei Wi-Fi. Mesh 3 este un produs WiFi 6

Plus cu o rată de 2.402 Mbps (5GHz Band) și 574 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online (latența), descărcarea fișierelor mari sau vizionarea filmelor la calitate HD.

Acest router poate suporta peste 250 de dispozitive conectate. Chiar și cu mai multe dispozitive conectate simultan, rețeaua rămâne stabilă.

Indiferent dacă utilizatorul se uită la filme în format 8k, la emisiuni live, participă la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau accesează fișiere de mare capacitate, router-ul poate suporta cu ușurință dispozitivele și poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafața.

Fie că este vorba de o bloc cu mai multe etaje sau o casă cu un singur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurință o acoperire largă a semnalului WiFi de mare viteză pe balcon sau în curtea din spate.

HUAWEI WiFi Mesh 3 suportă tehnologia NFC

Când ecranul este oprit, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să plaseze un smartphone Android cu NFC activat în partea de sus a routerului, iar acesta se va conecta la rețeaua Wi-Fi direct, fără a mai fi nevoie de introducerea parolei.

Astfel, acest gadget este perfect pentru cei care au deseori musafiri.

Totodată, HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu funcția Wi-Fi, tot pentru oaspeți. Puteți activa Wi-Fi-ul pentru musafiri și puteți seta o parolă dedicată doar pentru ei. În acest fel, musafirii se pot bucura de conexiune la rețea fără a face parte din rețeaua LAN de acasă și nu vor avea acces la alte dispozitive conectate, asigurând securitatea datelor dumneavoastră.

Caracteristici de securitate puternice, în regim gratuit

Alimentat de HarmonyOS, HUAWEI WiFi Mesh 3 protejează rețeaua familiei împotriva atacurilor de tip ”brute force” și ”ARP spoofing”, elimină străinii cu un singur click și dispune de protocolul de securitate WPA3.

HUAWEI WiFi Mesh 3 oferă caracteristici de securitate puternice, în regim gratuit, fără costuri suplimentare. Folosind produsele din gama Huawei, utilizatorii se bucură de o protecție eficientă, care asigură confidențialitatea și securitatea acestora.

De multe ori, dimensiunea routerelor îi fac pe unii utilizatori să se teamă că produsul nu s-ar potrivi cu decorul de acasă. Însă HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu un corp alb subțire și elegant, cu o bază metalică.

Design-ul premium permite ca HUAWEI WiFi Mesh 3 să nu fie doar un simplu device, ci o adevărată piesă de decor în casă.
Routerele Huawei au trecut șapte teste stricte înainte de a fi expediate, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilității online, asigurând o calitate înaltă și durabilitate.

Hartă de performanță cu aplicație dedicată

Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, utilizatorii pot seta aspectul și dimensiunea locuinței lor și pot genera o hartă de performanță a semnalului.

Puterea și acoperirea semnalului în casă pot fi ușor analizate, pentru ca utilizatorii să poată modifica imediat locația router-ului sau să decidă care zonă din casă este mai potrivită pentru navigarea pe internet.

Iar când apar probleme de conectivitate, se poate utiliza, de asemenea, caracteristica ”Smart Diagnosis”, pentru rezolvarea rapidă a dificultăților tehnice. Utilizatorii vor putea identifica imediat toate problemele de conexiune existente, rezolvându-le automat.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei
(P) Află cum poți instala Google Drive și Google Photos din AppGalery direct pe telefoanele Huawei

Cu o experiență de utilizare îmbunătățită constant, Huawei câștigă teren pe piața smartphone-urilor prin intermediul AppGallery.

(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun
(P) Huawei surprinde pasionații de tehnologie cu cadouri perfecte de Crăciun

Huawei vine în ajutorul tuturor celor care vor să-i surprindă pe cei apropiați cu cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun cu „Ghid de cumpărături pentru Crăciun”, ce cuprinde reduceri și promoții surprinzătoare.

(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă
(P) Descoperă ofertele HUAWEI și produsele pregătite special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Comandă acum și sărbătorește Crăciunul, împreună cu unele dintre cele mai performante telefoane, laptopuri și ceasuri inteligente de la HUAWEI

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.