Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Insula din Europa pe care bărbaţii nu au voie să meargă. Ce fac femeile aici

O femeie de afaceri din Statele Unite a cumpărat o insulă europeană, în luna septembrie 2017, pe care a transformat-o într-o destinație de vacanță permisă doar femeilor.

Kristina Roth a povestit, pentru Newsweek, că ideea a pornit de la dorința sa de a construi un loc în care femeile pot depăși stresul din viața de zi cu zi, generat și de sexul opus.

„Femeile nu petrec suficient timp împreună. Au existat mereu cluburi destinate exclusiv bărbaților, cluburi unde joacă golf, unde pun la cale planuri. Dar când aduni laolaltă u grup de femei puternice, se pot întâmpla lucruri magice”, a spus ea.

Astfel, și-a cumpărat o insulă situată pe coasta Finlandei, pe care a transformat-o într-o destinație exclusiv pentru femei.

„Am simțit că vine un moment al zeițelor după marșul femeilor din 2017. Dar 2018 este un an tematic, care va mobiliza femeile din întreaga lume. Ele cred în propriile forțe și în ale celorlalte femei mai mult decât înainte și își folosesc aceste puteri ca să producă schimbări semnificative”, a mai spus Kristina Roth.

Citește și
noua zeelanda, insula de baut
Şi-au făcut o insulă din nămol ca să poată bea în public. Reacţia poliţiei

Astfel, pe această insulă din Arhipelagul Finlandez, femeile sunt așteptate să „se bucure de o gură de aer proaspăt.” Dincolo de dorința de a schimba ceva la comunitate, doritoarele vor trebui să plăteacă aproximativ 3.500 de dolari pentru o săptămână de relaxare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult