Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Plaja Mării Negre din Top 10 cele mai bune locuri din lume unde să te muți. Românii merg mereu acolo, trecând prin Constanța

Orașul cu plajă Varna, pe care îl vizitează an de an sute de mii de români, a fost inclus în topul celor mai accesibile 10 locuri cu plaje din lume în care să te muți.  

Mulți visează să se trezească cu sunetul liniștitor al valurilor mării, totuși creșterea inflației și prețurile imobiliare ridicate fac adesea viața pe coastă prohibitivă din punct de vedere financiar, scrie Novinite.

În ciuda acestor provocări, mai multe comunități de plajă din întreaga lume oferă încă locuințe la prețuri accesibile și o calitate înaltă a vieții.

Indiferent dacă vă gândiți să vă pensionați sau să îmbrățișați stilul de viață al nomadului digital, există numeroase destinații ieftine unde soarele, nisipul și marea sunt constante pe tot parcursul anului.

Travel + Leisure a consultat experți de la International Living și au luat în considerare diferite rapoarte privind costul vieții pentru a compila o listă cu aceste locații dorite.

Citește și
palmieri plastic
Constanța îi așteaptă pe turiști cu apă bună de îmbăiat, discounturi și palmieri de plastic. ”Să bem, o viață avem!”

Dintre aceste destinații, Varna din Bulgaria ocupă locul șase, amplasată între Hua Hin din Thailanda și Lagos, în Portugalia.

În fruntea listei se află Georgetown, Penang- Malaezia, urmat îndeaproape de Valencia- Spania, Mazatlan- Mexic și Canggu, în Bali, Indonezia, care completează primele locuri.

Varna a devenit destinație de lux, deși un apartament cu 3 camere se închiriază cu 650 de euro pe lună

Situat pe coasta bulgărești a Mării Negre, Varna este un oraș de dimensiuni medii, renumit pentru plajele sale pitorești, muzeele, acvariul, grădinile vibrante, numeroasele stațiuni și aeroportul internațional convenabil, potrivit Travel + Leisure.

Regiunea o devenit o destinație de lux în Balcani, atrăgând branduri globale de hoteluri precum Meliá și, în curând, Nobu, cu planuri pentru o nouă proprietate. Pasionații de golf se pot bucura de uimitorul teren Thracian Cliffs, cu vedere la Marea Neagră.

Datele locale indică faptul că un apartament mobilat cu trei dormitoare în Varna costă aproximativ 655 euro pe lună, ceea ce îl face accesibil în comparație cu alte destinații de plajă.

Bulgaria, în ansamblu, a fost evidențiată de Sotheby's drept unul dintre primele locuri pentru investițiile imobiliare în 2023, subliniind atractivitatea sa tot mai mare atât pentru rezidenți, cât și pentru investitori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult