Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liceenii care au scăpat de BAC au ocupat Costineștiul: ”Distracție, femei, băutură”. Ce prețuri sunt la mare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Toate drumurile duc spre litoral în aceste zile fierbinți. Mulți liceeni care au terminat cu Bacalaureatul au ajuns deja la mare. În stațiunea tineretului, Costinești, sunt peste 40.000 de turiști, atrași de prețurile încă mici.  

Cei care ajung în Costine;ti nu ratează o plimbare cu barca în largul mării, pe lângă vestita epavă a navei "Evanghelia". În stațiune, prețurile sunt încă de extrasezon.

”Valentin Dragomir, operator turism: Ținem aceleași prețuri, un 30 de lei, un 15 lei de copil. Reporter: Cât durează o plimbare? Valentin Dragomir: O plimbare durează între 25 și 35 de minute, în funcție de curent și de valuri”.

”Reporter: Cum s-a simțit briza din larg? Turistă: Foarte, foarte plăcută, a fost o plimbare foarte frumoasă”.

Turist: ”Nu am mai făcut o astfel de plimbare, am venit special pentru cel mic să o vadă îndeaproape și să afle povestea "Evangheliei".

Citește și
inecat litoral
Un bărbat s-a înecat pe litoral, în Constanța, unde a fost vânt puternic. Alte 9 persoane au fost salvate la limită

Ne întoarcem pe plajă, unde tinerii își refac forțele pentru o nouă seară de distracție.

Turist: ”Distracție, femei, băutură, tineret, frumos”.

Numărul de turiști din Costinești va depăși 100.000

Teoria se schimbă însă, dacă iubita este aproape.

”Tânăr: Dar am spus așa, în general despre femei, pentru cei care vin aici, nuuuuuu... Reporter: Nu te-ai supărat? Tânără: Nu, nu, este cuminte, îl știu”.

”Reporter: Cum vi se par prețurile? Turist: Sunt chiar ok. Reporter: Dă-mi un exemplu. La cazare? Turist: Păi, 250 de lei pe noapte este acceptabil".

Și la mâncare prețurile au rămas aceleași ca la începutul verii. Vânzătorii de shaorma fac adevărate spectacole pentru a-și atrage clientela.

În Costinești sunt peste 40.000 de turiști, însă responsabilii estimează că peste câteva zile numărul lor va ajunge la 100.000.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult