Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sparta Praga – FCSB din Liga Campionilor, exclusiv pe VOYO, marți de la 21:00. Cehii, de două ori și jumătate mai valoroși

Your browser doesn't support HTML5 video.

FCSB va înfrunta Sparta Praga în deplasare, marți, de la ora 21:00, în prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor. Partida este transmisă în România exclusiv de VOYO.

FCSB are marți seara pe VOYO cel mai greu meci din aceste preliminarii ale Ligii Campionilor. Până acum, campioana României s-a duelat cu echipe mai slab cotate, scrie Sport.

Astfel, Maccabi Tel Aviv avea o cotă de piață de puțin peste 20 de milioane de euro, în timp ce toți amatorii de la Virtus valorau 1,12 milioane de euro.

În turul trei, lucrurile arată însă cu totul altfel pentru FCSB, care va întâlni o echipă de două ori și jumătate mai valoroasă, după sumele de pe hârtie.

72 de milioane de euro valorează Sparta, doar 32 de milioane FCSB

Sparta Praga, campioana Cehiei în sezonul trecut, are o cotă de piață, potrivit site-urilor de specialitate de 72 de milioane de euro. De cealaltă parte, FCSB, campioana României, valorează, potrivit specialiștilor, ”doar” 32 de milioane de euro.

Citește și
fcsb
FCSB s-a calificat în turul trei al Ligii Campionilor după ce a învins Maccabi Tel Aviv cu 1-0. Gol marcat în ultimul minut

FCSB și Sparta Praga s-au întâlnit ultima dată în 2016, tot în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, gruparea roș-albastră a avansat în play-off după ce s-a impus cu 3-1 la general.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult