Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep, învinsă de Serena Williams cu 2-0 în sferturile Australian Open

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 2-0 în sferturile de finală ale Australian Open (6-3, 6-3), după un meci care a durat 1 oră și 21 de minute.

UPDATE 11.38 Serena Williams (39 de ani, numărul 11 WTA) a câștigat cu 2-0 meciul din sferturile de finală de la Australian Open împotriva Simonei Halep (29 de ani, numărul 2 WTA).

Jucătoarea americană s-a impus cu 6-3 în ambele seturi, după un meci pe care l-a controlat în totalitate.  

Serena s-a dovedit, din nou, prea puternică pentru Simona, care nu a dat dovadă de prea mult curaj și nu a riscat nimic pe parcursul confruntării.

Serena Williams o conduce acum cu 10-2 pe Simona Halep în meciurile directe.

Citește și
Simona Halep - Karolina Pliskova, Turneul Campioanelor - 1
Topul celor mai bune jucătoare de tenis din ultimul deceniu. Pe ce loc se află Halep

UPDATE 10.55 Serena Williams conduce cu 1-0, după ce a câștigat cu 6-3 primul set.

UPDATE 10.00 A început meciul dintre Simona Halep și Serena Williams, în sferturile de finală ale Australian Open. Este a douasprezecea confruntare dintre cele două jucătoare.

 

Serena Williams va juca în semifinale împotriva numărului 3 WTA, Naomi Osaka.

Williams conduce acum cu 10-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie a româncei, scor 6-2, 6-2, fiind cea din finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

Prima confruntare dintre cele două a avut loc în 2011, la Wimbledon. Serena avea atunci 30 de ani și era numărul 25 mondial, în timp ce Simona, la 20 de ani, ocupa locul 56 mondial.

În legătură cu meciul din sferturi, contra americancei Serena Williams, Halep a fost clară: ''E cea mai bună!''.

''E întotdeauna dificil să mă gândesc la un meci cu Serena, dar am experienţă, am foarte multe meciuri contra ei ... voi încerca să mă bucur de joc şi să încerc să dau tot ce pot pe teren, pentru că o poţi învinge pe Serena doar dacă faci cel mai bun joc al tău'', a concluzionat românca.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult