Modifica setarile cookie
Toate categoriile

INTERVIU. Ghiță Mureșan, la 52 de ani: „Sunt român, vin mereu cu plăcere acasă”. Ce spune despre viața din SUA

Ghiță Mureșan, singurul baschetabalist român care a evoluat în NBA, a împlinit 52 de ani. Fostul mare sportiv a vorbit despre viața sa de peste Ocean, dar și despre țara natală.

Ghiță Mureșan este de 18 ani ambasadorul echipei Washington Wizards, unde a și evoluat ca jucător între 1993 și 1998, pe caând gruparea se chema Washington Bullets. În cadrul interviului acordat Sport.ro, „Big Ghiță” a vorbit și despre academia sa de baschet din Washington, unde îi învață pe copiii americani tainele acestui sport.

Sport.ro: Cum e la 52 de ani? Cum ai sărbătorit?

Ghiță Mureșan: Mă simt foarte bine. Pentru mine, fiecare zi este cea mai importantă zi. Sunt fericit că sunt în viață și că mă pot bucura de fiecare zi.

În America e cu totul altă cultură a sportului față de România...

Citește și
Victor Ponta, Ghita Muresan
Ponta a jucat baschet contra lui Ghita Muresan si a primit un tricou lung pana la genunchi. VIDEO

Este altă organizare. Se pune foarte mare accent pe sănătate, pe sport, pe mișcare. Copiii au mai multe oportunități să facă sport. Sunt foarte rari copiii care nu fac sport.

Copiii tăi au făcut sport de mici, bănuiesc, nu?

Tot timpul au făcut. Și au făcut mai multe sporturi, tot timpul au încercat ceva diferit. E important să încerci mai multe sporturi când ești copil, nu să te axezi pe unul singur.

Interviul integral cu Ghiță Mureșan poate fi citit AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult