Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Finala Conference League: Antrenorul Fiorentinei, extrem de dezamăgit după al doilea eşec consecutiv în ultimul act

Vincenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea cu Olympiakos din finala Conference League, că este extrem de dezamăgit de pierderea unei finale europene pentru a doua oară consecutiv.  

„Este dezamăgitor pentru a doua oară. Este dezamăgitor pentru că din nou am avut multe situaţii de a marca goluri, dar băieţii au făcut tot ce au putut. Nu cred că am meritat să pierdem acest meci. Este o mare dezamăgire pentru mine”, a spus Italiano, în vârstă de 46 de ani.

Echipa greacă Olympiakos Pireu a învins miercuri seara, la Atena, scor 1-0 după prelungiri, formaţia italiană AC Fiorentina, în finala Conference League. Este primul trofeu european intercluburi din istoria fotbalului elen.

Golul a venit în minutul 116, când Hezze a centrat excelent, iar El Kaabi, care nu reuşise nimic până atunci, a înscris cu capul. S-a cerut însă arbitraj VAR pentru o presupusă poziţie de ofsaid a marocanului, dar golul a fost validat şi El Kaabi a ajuns la 16 reuşite în această campanie europeană. Ikone a fost blocat în ultimul moment, în faţa porţii grecilor, în minutul 120+1, şi meciul s-a încheiat cu victoria la limită a echipei Olympiakos, care aduce primul trofeu continental intercluburi pentru fotbalul din Grecia. Antrenorul echipei viola, Vincenzo Italiano, se află la a treia finală consecutivă pierdută cu AC Fiorentina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult