Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat acuză că a fost agresat de polițiștii chemați să aplaneze o ceartă pe care o avea cu soția sa, în Prahova

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal de pomină într-o familie din Prahova, la Puchenii Mari. Un bărbatul de 49 de ani s-a plâns că ar fi fost agresat de polițiștii veniți să aplaneze o ceartă pe care o avea cu soția sa.

Consideră că a fost bruscat și amendat ilegal, după ce, într-un acces de furie, a azvârlit în curte un covor şi maşina de cusut!

Cei doi soți sunt împreună de 18 ani, dar în ultima vreme au apărut probleme între ei, mai ales că bărbatul nu are un loc de muncă. Discuţia care a degenerat într-un scandal, a fost inițial pașnică. Bărbatul a transmis-o pe o rețea de socializare.

Omul explică și mai clar acum. Femeia a chemat poliţia, dar parcă a pus paie pe foc.

Rudele îi iau apărarea femeii. Bărbatul susține însă că se simte neglijat.

Polițiștii i-au explicat bărbatului că lucrurile din casă, dobândite în timpul căsniciei, aparțin în egală măsură și soției, şi că nu le poate arunca prin curte, după bunul chef.

Omul susţine că în momentul în care a oprit filmarea, agenții nu s-au comportat prea blând cu el. Nicolae Florea: „Mi-a pus piedică, m-a trântit jos mi-a pus cătușele să mă aresteze pentru că am aruncat o mochetă și mașina de cusut din casă. M-am forțat puțin cu ei.”

În final polițiștii l-au dus la secție şi l-au amendat cu 1.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Constantin Negoi, Primar Puchenii Mari: „Mi-a arătat un proces verbal de sancționare și totodată și un tricou rupt, julituri pe mâna stânga sau dreaptă, I-am recomandat în situația în care a fost agresat, lovit, bătut să meargă la medicul legist să scoată certificat medical.”

Polițiștii i-au spus că poate face o sesizare, în caz că se consideră nedreptățit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult