Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost atacat de un câine Amstaff, care a ieșit brusc dintr-o curte. I-a fost amputat un deget de la o mână

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din comuna Merișani, Argeș, a suferit răni grave la mâini, după ce a fost atacat de un câine Amstaff, care a ieșit brusc dintr-o curte.

Victima a avut noroc că incidentul a fost observat de un echipaj de poliție, aflat într-o mașină. Agenții au intervenit eficient, au claxonat și animalul s-a retras în curte.

Polițiștii au fost cei care au îndepărtat câinele, pornind sirenele și girofarul mașinii de serviciu. Tot ei au acordat primul ajutor victimei și au chemat o ambulanță, care l-a dus pe om la spital. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost internat la chirurgie plastică și operat, iar un deget de la mână i-a fost amputat. Între timp, anchetatorii l-au identificat pe proprietarul câinelui, un bărbat de 68 de ani, din localitate. El este cercetat acum pentru că nu a luat măsurile necesare, pentru a preîntâmpina atacul animalului. În plus, nu declarase la poliție că deține un câine periculos și nu a respectat obligația de a-i pune animalului botniță și lesă. Pentru aceste două contravenții, stăpânul Amstaff-ului a fost amendat cu 3.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult