Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Scene incredibile într-un spital din România. Bărbat bătut de paznic în sala de așteptare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene violente vineri noaptea în curtea Spitalului Județean de Urgență, din Tulcea. Un bărbat a fost bătut și pus la pământ de paznicul unității medicale după ce ar fi amenințat cadrele medicale.

 

Polițiștii au deschis un dosar penal și analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Suspectul a fost deocamdată suspendat din funcţie.

 

În imaginile surprinse de un martor se vede că bărbatul nu face niciun gest violent, înainte ca gardianul să îl lovească de mai multe ori cu pumnul. La un moment dat, victima cade, iar agresorul o târăște pe asfalt, apoi decide să o lase în pace.

Scandalul a început în spital, în camera de gardă, unde bărbatul lovit fusese adus cu o ambulanță SMURD. Conducerea spitalului spune că acesta le-ar fi amenințat pe asistente și chiar că ar fi avut un cuțit la el. Martorii nu au confirmat însă informația.

Citește și
Ambulanta
Un tânăr a murit de COVID acasă, după ce familia a cerut să fie externat de la ATI

Angajaţii firmei de pază, chemaţi prin butonul de panică, au asistat la incident fără să intervină.

Gabriel Belibrov, patron firmă pază: ”În momentul în care angajaţii dânşilor sunt depăşiţi de situaţie, apelează la noi prin dispeceratul propriu. Din ce am înţeles, acel individ cu sacul ar fi scos un cuţit la UPU şi ar fi ameninţat cadrele mediacale. Angajatul de pază al spitalului l-a scos afară până să vină băieţii mei”.

Bărbat: ”Nu trebuia lovit. Trebuia imobilizat, altfel”.

Poliţiştii verifică dacă într-adevăr bărbatul lovit avea un cuțit la el.

Ioana-Maria Nanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea: ”Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”.

Conducerea spitalului nu a comentat cele întâmplate, dar a transmis că angajatul agresiv a fost suspendat din funcţie.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult