Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eveniment online caritabil, organizat de jandarmii din Maramureş. Vor cânta piese de folclor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jandarmii din Maramureş s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor cadrelor medicale care tratează pacienţi infectaţi cu SARS-COV2.

Alături de mai mulți artişti, vor organiza un eveniment online caritabil, iar jandarmii vor cânta inclusiv piese de folclor. Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru secţia de terapie intensivă din Baia Mare.

Iniţiativa a fost bine primită de artiştii locali, aşa că la Catedrala din Baia Mare se fac zilnic repetiţii. Spectacolul online ţinut alături de jandarmi trebuie să iasă fără de cusur. Campania „Alături de cei din linia întâi” nu a rămas fără ecou.

Maior Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al IJJ Maramureș: „Această activitate caritabilă a fost organziată cu scopul de a ajuta cadrele medicale care se afla alături de noi în linia întâi în lupta cu această pandemie şi pe cei aflaţi în suferinţă”.

Reprezentanţii spitalului suport Covid din Baia Mare spun că le sunt extrem de necesare aparatele din secţiile din terapie intensivă, în special monitoarele. Cele pe care le au sunt foarte uzate şi cu defecte, iar unul nou costa peste 12 mii de lei.

Citește și
proteste
Proteste în 70 de localități din țară. Petarde aruncate în jandarmi la Galați, violențe la București

Dr. Daniel Achim, preot militar IJJ Maramureș: „Din toate structurile de ordine şi siguranţă publică din Maramureș, am selectat cântăreţi amatori care au scos un spectacol frumos. Scopul este acela de a aduna fonduri pentru a susţine activitatea medicilor din spitalul TBC, cel support Covid. Ar trebui să ne mobilizăm, mai ales că suntem în postul Sfintelor Paşti”.

Campania este legată şi de marcarea Zilei Jandarmeriei Române, pe 3 aprilie.

Banii care se vor strânge din donaţii vor ajunge la spitalul TBC din Baia Mare, iar sâmbătă, spectacolul va putea fi vizionat online pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Maramureş.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult