Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Abonamente la Untold și Neversea, oferite elevilor care iau 10 la Bacalaureat. Anunțul organizatorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cine are carte are parte şi de distracţie. Şi anul acesta, absolvenţii de liceu care vor lua 10 la examenul de Bacalaureat, vor primi, drept răsplată, invitaţii la Untold şi Nerversea.

Iar cei care se prezintă la examenul maturităţii vor beneficia de reduceri la festivalurile organizate în Cluj şi la malul mării.

Tudor Chirilă şi colegii săi din trupa Vama îi sfătuiesc pe tineri să vadă Bacalaureatul ca pe biletul lor de intrare la festivalurile Untold şi Neversea.

"Ca să ţineţi minte mai uşor ne-am gândit şi la o rimă, pe Cluuuj. Dacă iei bacul cu 10, la Untold tu vei petrece. Nu te ține de prostii, că ajungi la Neversea! Mânaţi mai!", este mesajul celor din trupa Vama.

Alexia Eram simte pe propria piele emoţiile examenului din această vară şi vrea o notă mare.

Citește și
donat sange, cluj, untold,
Sute de tineri din Cluj s-au mobilizat și au donat sânge. Gestul lor a fost răsplătit

"Am bacul şi mi-am amintit de festivalul Untold, care dă câte un abonament gratis la fiecare elev care ia 10 la Bacalaureat. Aşa că baftă tuturor şi ne vedem la Untold după aceste emoţii foarte mari", a transmis tânăra.

Pentru că e greu să ai 1- pe linie, organizatorii s-au gândit însă la toţi cei care au învăţat.

"Ne bucurăm dacă există măcar unul sau doi elevi care iau 10, doar pentru că vor să ajungă la Untold şi la Neversea. Cei care se înscriu la Bacalaureat au o reducere substanţială la ambele abonamente, asta pentru că primul pas pentru a lua 10 la bac este să te înscrii", a transmis Adrian Chereji, organizator.

Adică vor plăti cu 150 de lei mai puţin pentru abonamentele de la Untold şi Neversea. Anul trecut, 81 de absolvenţi de 10 au primit abonamente cadou, iar peste 4000 au beneficiat de reduceri.

"Căutăm în fiecare zi motive să spunem "România, te iubesc!". Aşa că, vă rog, mâna pe carte, mergeţi la bac, luaţi-vă examenele cu mâna pe carte, mergeţi la facultate. Puneţi preţ pe educaţie, ca să vă construiţi singuri un viitor foarte frumos", a transmis Paula Herlo.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult