Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Smile with Style”: Un pas spre o dantură sănătoasă - Românii caută informații corecte despre stomatologie

Deși cu frică de dentist, românii vor să afle cum să își protejeze sănătatea orală. 

Ce mituri circulă despre detartraj, cum tratăm o carie și ce avantaje are un implant dentaj au fost subiectele care au interesat cei mai mulți dintre utilizatorii care au vizionat emisiunea „Smile with Style”, realizată de Dr. Alexandra Mircea pentru stirileprotv.ro și VOYO.

Producția, aflată la al doilea sezon, își propune să prezinte cât mai accesibil informații despre sănătatea dentară. De altfel, Dr. Alexandra Mircea, cu o experiență de 12 ani în stomatologie, și-a dedicat mult timp în ultimii 5 ani pentru a educa publicul, creând sute de clipuri explicative pentru social media, iar efortul nu a rămas fără ecou.

Peste 1,2 milioane de persoane însumează comunitatea sa de pe platformele sociale.

Statisticile INS arată că România este pe ultimul loc la consumul de pastă de dinți în Uniunea Europeană. 63% dintre locuitorii țării nu se spală pe dinți niciodată și doar 17% merg preventiv în cabinet, pentru un control.

În acest context, numărul vizionărilor „Smile with Style” dă un motiv de optimism pentru că reflectă o preocupare în creștere în rândul populației pentru sănătatea orală și dorința românilor de a obține informații corecte din surse de încredere.

Urmăriți toate seria de episoade Smile with Style în sectțiunea dedicată pe stirileprotv.ro --->> 

https://stirileprotv.ro/emisiuni-integrale/smile-with-style/

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult