Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paul Stănescu, senator de Olt, preia conducerea PSD București, după autosuspendarea Gabrielei Firea

Paul Stănescu a fost desemnat președinte interimar al organizației PSD București, după ce Gabriela Firea s-a autosuspendat din această funcție, odată cu demisia de la șefia Ministerului Familiei, în scandalul azilelor groazei.  

Conducerea PSD a luat act, luni, de autosuspendarea din funcţie a Gabriele Firea din funcţiile de prim-vicepreşedinte PSD şi lider al filialei PSD Bucureşti, secretarul general Paul Stănescu fiind desemnat să preia interimatul organizaţiei.

Firea s-a autosuspendat de la șefia PSD și a demisionat de la Ministerul Familiei

Conducerea PSD s-a reunit, luni, pentru a decide cine va prelua ministerele Muncii şi Familiei, în urma demisiiilor lui Marius Budăi şi Gabriela Firea. Astfel, pentru Ministerul Muncii a fost propusă deputata Simona Bucura Oprescu, în timp ce la Ministerul Familiei se merge pe varianta Natalia Intotero.

Vineri, ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunţa că se autosuspendă, pentru o perioadă limitată, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, în urma demisiei de la Ministerul Familiei.

Citește și
marcel ciolacu gabriela firea
Premierul îi cere și primarului Florentin Pandele ”să facă un pas în spate”, după demisia soției Gabriela Firea din guvern

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult