Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele Klaus Iohannis pleacă în Dubai chiar de Ziua României. Va ține un discurs în Emiratele Arabe

Pre;edintele Klaus Iohannis pleacă în Dubai chiar de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Șeful statului urmează să țină un discurs în Emiratele Arabe Unite, sâmbătă dimineață, la Conferința mondială pentru acțiuni climatice.

Pentru a ajunge la acest eveniment, Klaus Iohannis va pleca din România în seara zilei de 1 Decembrie, după participarea la parada de Ziua Națională și după recepția pe care o dă anual la Palatul Cotroceni, unde liderul USR Cătălin Drulă se plânge că nu a fost invitat.

”Președintele României, Klaus Iohannis, va participa la Conferința mondială pentru acțiuni climatice, Dubai, Emiratele Arabe Unite, în perioada 2-4 decembrie 2023.

Menționăm că Președintele Klaus Iohannis va susține intervenția națională în cadrul Summitului în dimineața zilei de sâmbătă, 2 decembrie, urmând, totodată, sǎ participe la o serie de evenimente desfășurate în marja Summitului”, se arată într-un răspuns al Administrației Prezidențiale, la solicitiarea PRESShub.

Până astăzi, 28 noiembrie, acest program nu a fost făcut public și pe site-ul Administrației Prezidențiale, așa cum se obișnuiește.

Citește și
Klaus Iohannis, Africa, Kenya
Iohannis explică de ce a fost nevoie de turneul din Africa: O strategie care nu poate să fie implementată prin corespondenţă

Președintele României s-a întors recent dintr-un turneu efectuat în Kenya, Tanzania, Cabo Verde şi Senegal.

Iohannis a susținut că, prin acest turneu, a "repus" România pe radarul african.

"Aş putea să spun, fără a exagera, că prin acest turneu am repus România pe radarul african. Am reluat ceea ce aproape se pierduse, o relaţie extrem de valoroasă între România şi partenerii africani.” - a spus președintele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult