Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ponta: "Românii nu vor să-și dea votul pentru avantajul politic al unor ipocriți"

Fostul premier Victor Ponta a declarat, după închiderea secțiilor de vot, că "politicienii au confiscat o temă care trebuia să aparțină exclusiv societății civile și cultelor religioase - sperând să își aroge niște voturi care nu le aparțin".

Mesajul integral al fostului premier:

"Politicieni imorali si necinstiti, profund detestati de popor (cum sunt Dragnea, Basescu sau Ludovic Orban) au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii civile si cultelor religioase - sperand sa isi aroge niste voturi care nu le apartin! Iar rezultatul este, iata, negativ!

Sunt convins ca majoritatea covarsitoare a romanilor isi iubesc familia si cred in valorile acesteia - nu vor insa sa isi dea votul pentru avantajul politic al unor ipocriti si manipulatori cinici - nu vor sa primeasca lectii despre familie de la Dragnea si Basescu!

PSD, PNL si PMP vor deconta politic ticalosia si prostia acestor lideri egoisti , total depasiti de modul in care gandesc romanii .

Citește și
Csaba Ferenc Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD)
Președintele CNCD: "Este timpul să spunem stop discursului de ură şi manipulării"

Ps - va aduceti aminte de alegerile de la Federatia Romana de Fotbal cand candidau Lupescu si Burleanu / in ultima saptamana, fiind convins ca Lupescu va castiga , Liviu Dragnea s-a trezit sa spuna cum il sustine el incercand sa isi aroge voturile pe care urma sa le primeasca acesta / rezultatul este ca a castigat Burleanu spre surpriza tuturor! Cei care au promovat “Referendumul pentru Familie” au patit acelasi lucru!".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult