Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Partidul REPER anunţă că fostul ministru Oana Mihăilă este pregătită să se autosuspende din funcţiile politice

Reprezentanţii REPER afirmă că Ioana Mihăilă este pregătită să se autosuspende din funcţiile politice pe care le deține în acest partid, în urma scandalului achizițiilor de vaccinuri Covid-19.

În pandemie, când toate țările lumii făceau eforturi să cumpere serul anti-covid pentru populație, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă sunt suspectați de DNA că ar fi luat nejustificat peste 50 de milioane de doze de vaccin.

Acum, anchetatorii cer Președinției și Senatului să dea undă verde pentru urmărirea penală a foștilor demnitari, pe care îi bănuiesc de abuz în serviciu.

„Am văzut cererea procurorilor, este evident că instituţiile abilitate au tot dreptul să investigheze fapte sau decizii care au legătură cu banii publici. Suntem un partid pentru care statul de drept este cheie şi toţi membrii noştri sunt oricând disponibili pentru lămurirea oricărei situaţii care are legătură cu munca lor în funcţiile publice pe care le-au ocupat”, au transmis, joi, reprezentanţii REPER pentru News.ro. Aceştia spun că aşteaptă „detaliile pentru a vedea cât de serioase sunt acuzaţiile şi evident că, până la lămurirea cazului, colega noastră e pregătită să se auto-suspende din funcţiile politice”. Ioana Mihăilă este, în prezent, membră a Biroului Naţional al partidului REPER.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult