Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ludovic Orban: "Rezultatul referendumului, o palmă lui Dragnea"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică seară că motivul principal pentru care oamenii nu au venit la vot este confiscarea referendumului de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Motivul principal pentru care oamenii nu au venit astăzi la vot este confiscarea acestui referendum de către Liviu Dragnea (...) Foarte mulţi români, care ar fi fost favorabili temei acestui referendum, nu au venit la vot tocmai pentru a-i da o palmă lui Dragnea şi pentru a se feri să îi facă vreun serviciu lui Liviu Dragnea. Ăsta este motivul esenţial pentru care prezenţa la vot a fost atât de scăzută", a susţinut Orban într-o conferinţă de presă.

Totodată, Orban i-a îndemnat pe români să se prezinte masiv la următoarele alegeri, potrivit Agerpres.

"Îi respectăm şi îi înţelegem pe fiecare dintre cetăţenii români care astăzi au preferat să dea o palmă PSD şi lui Liviu Dragnea şi să nu vină la vot pentru a nu îi face niciun fel de serviciu lui Liviu Dragnea. Îi îndemn, în schimb, pe cei care astăzi au vrut să dea acest vot de blam partidului de guvernământ ca la viitoarele alegeri să se prezinte masiv la vot, pentru că numai o prezenţă masivă la vot poate să ducă la îndepărtarea de la putere a acestui partid nociv pentru România", a spus Orban.

Secţiile de votare pentru referendumul privind redefinirea familiei s-au închis duminică seară, la ora 21,00, iar până la ora 19,00 au votat 18,87% dintre alegători, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central.

Citește și
Codrin Ștefănescu
Mesajul PSD după referendum: ”Românii au ieșit la vot în mod gigant. Uitați-vă ce cozi au fost în diaspora”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult