Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Guvernul anunță marți noile reguli privind începerea școlii în condiții de pandemie

Premierul Ludovic Orban le-a cerut, luni, miniştrilor Sănătăţii şi Educaţiei, Nelu Tătaru şi Monica Anisie, să finalizeze ordinul privind reluarea activității şcolilor în condiții de pandemie, astfel încât acesta să fie publicat marţi, 1 septembrie.

La începutul ședinței de Guvern, Orban a subliniat faptul că trebuie să existe o predictibilitate pentru a fi pus în mişcare "întreg mecanismul de pregătire a şcolilor în bune condiţii".

"Domnul ministru Tătaru şi cu doamna ministru Anisie, solicitarea mea este ca în cursul zilei de astăzi să ajungeţi la o formă aproape definitivă a ordinului comun privind reluarea şcolii, începerea anului şcolar şi cel târziu mâine dimineaţă să avem o şedinţă împreună cu doamna vicepremier Turcan, astfel încât să putem publica mâine ordinul. (...) Dacă aveţi anumite diferenţe de abordare pe anumite teme, împreună cu doamna vicepremier şi cu dumneavoastră, vom lua decizia astfel încât marţi să fie publicată, astfel încât să existe o predictibilitate, să putem pune în mişcare întreg mecanismul de pregătire a şcolilor în bune condiţii", a spus Orban, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult