Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dacian Cioloş: Acesta nu mai e un guvern de coaliţie

Acesta nu mai e un guvern de coaliţie - a fost reacţia copreşedintelui USR PLUS Dacian Cioloş după anunţul premierului Florin Cîţu privind remanierea ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

''Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetăţenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea şi continuitatea Coaliţiei. Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul Guvern intereselor PNL. Acesta nu mai e un guvern de coaliţie!'', a scris Cioloş pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

"Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată", a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Citește și
Barna și Cioloș
Lider USR PLUS: Singurul subiect al şedinţei conducerii partidului este modul cum ieşim de la guvernare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult