Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bianca Ghelber s-a calificat în finală la aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Paris

Atleta Bianca Ghelber s-a calificat, duminică, în finala probei de aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Paris.  

Bianca Ghelber s-a clasat pe locul 5 în calificările grupei A şi 11 la general, cea mai bună aruncare a sa măsurând 71.42 metri. A doua încercare a fost ratată, iar a treia a măsurat 71.34 metri. În finală au ajuns 12 sportive în total, provenind din ambele grupe.

Tot duminică, Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole (locul 8 în seria 3 şi 31 la general, 9:31.23 minute).

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş - locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii.

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Citește și
Simone Biles
Gimnasta Simone Biles a câştigat aurul olimpic şi în finală la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Paris. FOTO

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile Olimpice de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult