Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Mami, mor?”. Ce a pățit o familie după ce a cumpărat un câine de pe Facebook | FOTO

O familie din Marea Britanie a avut parte de o întâmplare șocantă după ce a cumpărat un câine de 200 de lire sterline de pe Facebook. Unul dintre copii, în vârstă de 6 ani, a fost atacat de animal și mușcat de cap și de spate în timp ce cobora scările.

Urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Copilul în vârstă de 6 ani cobora scările din casă când a fost atacat din senin de câine, iar o parte din scalp i-a fost sfâșiată. Animalul de companie, un American Staffordshire Terrier (Amstaff) care fusese cumpărat de pe Facebook cu două săptămâni înainte, a sărit pe băiat și l-a târât pe trepte, scrie Mirror.

Familia copilului a auzit strigătele lui disperate după ajutor și l-a salvat din colții câinelui. În timp ce mama încerca să își calmeze fiul în urma șocului puternic, acesta a întrebat-o: „Mami, mor?”

Copilul a fost transportat de urgență la spital, unde a fost internat 5 zile. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i coase bucata de scalp sfâșiată. Băiatul avea peste 50 de copci în cap și pe față, dar a suferit răni adânci și pe spate.

Citește și
bobi
Bobi, cel mai bătrân câine din lume, a împlinit 31 de ani, și a fost sărbătorit cu fast de stăpâni

Familia acestuia este în stare de șoc.

„Este un coșmar și nu vrem niciodată ca nicio altă familie să treacă prin așa ceva”, a spsu tatăl copilului.

„Vick a coborât scările în liniște și Diesel a început să latre. S-a năpustit asupra lui Vick, târându-l în jos pe scări. Parcă îl vedea pe Vick ca pe o jucărie de mestecat. Îl zgâlțâia și îl zgâria. Am început să țip și tatăl meu vitreg [Vitalijus] și mama au fugit înăuntru. Ceea ce îmi rămâne în minte este momentul în care că fratele meu mai mic i-a spus câinelui „oprește-te, Diesel, oprește-te!”. Încercam să dau jos câinele. Mama mea țipa. Tatăl meu vitreg a sărit în fața mea și a încercat să sufoce câinele și atunci mama l-a luat pe Vick. Tatăl meu vitreg mi-a spus să chem o ambulanță și a dus (n.r. câinele) în baie”, a mărturisit sora victimei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult