Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Apocalipsa zombie” într-un oraș din Europa. Drogul care mănâncă carne transformă oamenii în „morți umblători”

Un cartier din Londra a fost asemănat cu șcene din „apocalipsă zombie” din cauza unui nou drog care provoacă dependență extremă și care duce la erupții îngrozitoare pe corp, scrie Mirror.co.uk.

Oamenii care se luptă cu dependența de droguri sunt asaltați de dealerii care vând ceea ce specialiștii spun că este un nou val de opioide sintetice.

O zonă din Tower Hamlets, estul Londrei, a fost invadată de bărbați și femei întinși pe asfalt acoperiți de răni îngrozitoare.

Organizația comunitară Coffee Afrik, care lucrează pentru a sprijini consumatorii de droguri, consideră că oamenii au folosit alternative sintetice la heroină. Organizația a spus că a observat un focar de utilizatori cu răni în timp ce zaceau în agonie la doar câțiva metri de sediul Consiliului Local.

De asemenea, BBC raportează „scene tulburătoare” în cartier, cu un bărbat văzut întins care suferea de dureri îngrozitoare, cu ambele picioare acoperite de sânge și răni de puroi înfășurate în bandaje.

Bărbatul a leșinat de durere înainte ca reporterul Abdi Hassan să intervină sunând la numărul de urgențe.

Hassan a povestit cum, în ultimele câteva săptămâni, a văzut din ce în ce mai mulți dependenți de droguri suferind de infecții înfiorătoare pe corp și ”abcese cu scurgeri de puroi de mărimea mingilor de golf”.

Coffee Afrik crede că noul drog este vândut consumatorilor ca heroină sau crack.

„Apocalipsa zombie” a ajuns și în România

Cazuri similare au fost înregistrate și în România. De exemplu, în Timișoara sunt surprinse adesea imagini cu tineri paralizați de faimosul drog. 

O tânără încovoiată, blocată în dreptul unei stații de tramvai, a fost observată de trecători. Aceasta aproape că nu mișca și părea să nu audă ce se întâmplă în jurul ei, conform Opinia Timișoarei. A fost filmata pe când stătea aplecată, cu mâinile atarnandu-i pe lângă corp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult