Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vecina României, anunț șocant: ”Criminalitatea a fost suprimată, infractorii au fost închişi. Cea mai sigură ţară din Europa”

Viktor Orban a declarat că a suprimat criminalitatea din Ungaria și a închis toți infractorii, iar acum țara sa este cea mai sigură din Europa. Afirmația vine în contextul unui discurs despre imigrație ținut în Italia.

”Criminalitatea din Ungaria a fost suprimată, infractorii au fost închişi, iar țara mea este cea mai sigură ţară din Europa”, a declarat duminică premierul maghiar Viktor Orban în Italia, unde a participat la adunarea Ligii conduse de Matteo Salvini, scrie Hirado.

Suprimarea criminalității din Ungaria este rezultatul interzicerii accesului migranților în această, care ”își apără granițele”.

”Numărul migranţilor din Ungaria este zero”, a spus Orban, care a adăugat „noi nu ne vom ceda ţara”. ”Nu permitem să ne fie schimbată cultura, Ungaria este casa noastră şi vrem să ne simţim acasă în ea”, a continuat premierul maghiar.

”Dacă vor migranți, îi vor primi”

Viktor Orban susține că ”stânga europeană şi birocraţii de la Bruxelles pedepsesc Ungaria, deoarece nu permite accesul migranţilor şi apără Europa”. „Este o ruşine, aceasta este ruşinea Bruxelles-ului”, a declarat premierul, care a reluat apoi amenințarea de a trimite migranți în Vest.

Citește și
viktor orban
Premierul ungar Viktor Orban afirmă că UE se îndreaptă către un „război rece economic” cu China

”Dacă vor continua să ne pedepsească, vom transporta migranţii de la Budapesta la Bruxelles. Dacă vor migranţi, îi vor primi”, a afirmat Orban.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult