Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unui șofer de Lamborghini după ce a rămas fără bolidul de lux. Nu și-a plătit impozitul pentru că era „prea scump”

Un șofer Lamborghini din Anglia a început să plângă după ce a rămas fără mașina de câteva sute de mii de euro pentru că nu și-a plătit impozitul, care este ”prea mare”, scrie LadBible.

Ofițerii au oprit vehiculul care atrăgea atenția, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire auto South Mimms, Hertfordshire, Anglia în ziua de luni (30 august).

Polițiștii l-au surprins pe șoferul de Lamborghini Aventador conducând „într-o manieră antisocială și agresivă” pe autostrada A1 în primele ore ale dimineții.

Șoferul a spus apoi ofițerilor că mașina nu are impozitul plătit deoarece era „prea scump”.

Unitatea de poliție rutieră Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire (BCH) a declarat că automobilul a fost oprit deoarece șoferul fusese deja avertizat de două ori cu privire la comportamentul agresiv pe care îl avea în trafic.

Într-o postare pe rețelele de socializare, unitatea de poliție rutieră BCH a spus: „Vehiculul era deja avertizat de două ori pentru același compotament antisocial și agresiv în trafic. Vehiculul este, de asemenea, neimpozitat, deoarece este prea scump așa cum ne-a declarat șoferul".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult